Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
13.08.2023 15:52:29
Deli članek:

Krznar pred tekmo z Ljubljančani s težavami: Posledice boja v Istanbulu so več kot očitne!

Drago Wernig - TAKA

Na koga bo trener Maribora Damir Krznar sploh lahko računal?

Za Mariborom je zelo zahtevna evropska preizkušnja, ki pa je pustila tudi določene neprijetne posledice. Po tekmi 3. kroga kvalifikacij za konferenčno ligo proti Fenerbahčeju in pred tekmo z Bravom je za spletno stran vijoličastih spregovoril trener Damir Krznar.

"Tekma v četrtek nas je izčrpala, fizično in mentalno je bila poraba precejšnja, a smo že vajeni tega ritma, tako da ne bo izgovora. Ni veliko časa za pripravo na naslednjo tekmo, večja težava kot utrujenost je, da imamo nekaj poškodb, zato smo se ob vrnitvi iz Turčije najprej morali prešteti, kdo je zdrav. Nedelja bo zelo pomembna, usmerjamo se k domačemu prvenstvu, ki ostaja neprecenljivega pomena in kot osnovno izhodišče," je težavah spregovoril Damir Krznar in razkril, kaj se dogaja.

"Urata bo zaradi poškodbe gležnja manjkal vsaj še en teden, Pihler je vprašljiv za nastop, Milec je dobil udarec v kvadriceps. Videli bomo, kakšno bo stanje. Tokrat bo odločitev o začetni enajsterici sprejeta pozneje kot običajno," pojasnjuje Krznar.

Maribor in Bravo se bosta v Ljudskem vrtu pomerila ob ob 17.30.