Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
ue
ue
10.07.2023 15:59:37
Deli članek:

Nova informacija glede prestopa Ikwuemesija! Zdaj naj bi bilo gotovo, da bo odšel v ...

alesfevzer.com

Napadalec Celja je te dni v središču pozornosti.

Že kar nekaj dni trajajo ugibanja, kam se bo iz Celja podal Charles Ikwuemesi. Da bo odlični nigerijski napadalec zapustil grofe, je pač znano, na eni strani bi bilo neumno zadrževati igralca, ki išče nove izzive, na drugi celjski klub seveda lahko v tem trenutku njegov odhod tudi dobro unovči.

V zadnjih dneh se je marsikaj govorilo o novi destinaciji 21-letnika. Najprej se je omenjal Cagliari, nato je bilo skoraj gotovo, da odhaja v Le Havre, zadnja se je v boj za Ikwuemesija vmešala celo Riga, ki ima v latvijskem prvenstvu ogromno prednost pred tekmecem Olimpije v prvem krogu kvalifikacij za ligo prvakov Valmiero. Njena ponudba naj bi bila krepko najvišja, zato se je naenkrat zdel prestop v Le Havre pod vprašajem.

A očitno temu ni tako. Francoski klub si Ikwuemesija res močno želi pripeljati v svoje vrste, zato je v Celje poslal svojo delegacijo, da na licu mesta finalizira prestop. Po naših informacijah tako v knežjem mestu danes potekajo zadnji pogovori, Nigerijec pa je tik pred podpisom pogodbe z Le Havrom. Odškodnina, ki jo bodo zanj odšteli Francozi, naj bi znašala okrog 1,5 milijona evrov.