komet, španija, ESA Svet24.si

Video: Španci in Portugalci osupnili, na nebu ...

najden-predmet Svet24.si

Ste izgubili skiro ali motoristični kovček?

bali Necenzurirano

Poslanski turizem: za tri dni v resort na ...

zoran jankovic PL Reporter.si

Omrežje velike mestne družine: To so pripadniki ...

sesko 24 pm Ekipa24.si

Šeško znova tresel in to kako!! Poglejte ta ...

Gorski zdravnik Revija Stop

»Dr. Gruberja so Slovenci vzeli za svojega«

doncic Ekipa24.si

Nastavite budilke: jasno je, kdaj bo Dallas igral ...

nu
nu
19 03.07.2023 05:20:56

To močno odmeva! Ste videli, kaj je naredil Motika po golu za Olimpijo proti Hajduku!?

alesfevzer.com
Olimpija je v izjemnem vzdušju v Stožicah premagala Hajduk z 1:0.

Ni bilo malo tistih, ki so bili presenečeni nad kuliso v ljubljanskih Stožicah, ko je Olimpija gostila Hajduk in zmagala z 1:0. Presenečeni tokrat v pozitivnem pomenu te besede, saj se je na pripravljalni tekmi zbralo kakšnih 5000 navijačev. 

Ti so prvič videli novega trenerja aktualnih slovenskih prvakov, pri Olimpiji so se odločili tudi za novo podobo dresov, za piko na i pa je poskrbel Nemanja Motika. Gre za najodmevnejšo okrepitev Olimpije in nogometaš, ki je - ne po svoji zaslugi - dvignil ogromno prahu še pred prvo tekmo. Vodstvo Olimpije je namreč nekako 'spregledalo', da je številka 7 upokojena v čast klubske legende Danila Popivode, Motika pa je nato sam popravil to napako in naknadno izbral številko 20. 

Za nameček je bil Motika edini strelec na tekmi s Hajdukom. Vse skupaj se je začelo, ko si je 19-letni vratar Hajduka  privoščil veliko napako. Neposrečeno izbita žoga je na robu kazenskega prostora srečala Nemanja Motiko, nekdanji up münchenskega Bayerna pa jo je brez oklevanja preusmeril v nebranjeno mrežo in stekel proti najzvestejšim podpornikom ljubljanskega kluba. Proslavil je z opozarjanjem na zadnjo stran svojega dresa, na številko 20, s katero je naknadno zamenjal tisto prvotno dodeljeno, a upokojeno sedmico. »Drži, ta gesta je bila sporočilo v tej smeri. Na koncu ni pomembno, katero številko nosiš na dresu – na igrišču je vse odvisno od tvojih nog,« je po koncu tekme o svojem prvencu v zmajevem gnezdu pojasnjeval samozavestni in temu primerno motivirani Motika.

Značke: motika, olimpija

Članki iz rubrike