okraševanje torte Svet24.si

Med Kočevci vre zaradi brezbrižnega odnosa vlade...

uvodna Svet24.si

Malček z možnostjo štirikolesnega pogona

Izidor Krivec Necenzurirano

Razkrivamo: tožilstvo blokiralo hrvaški prevzem ...

zala tomasic jk Reporter.si

Zala Tomašič s pištolo in solzivcem v Bruselj: ...

slovenija, danska, evropsko-prvenstvo Ekipa24.si

Kakšen drugi polčas! Po zaostanku z 0:1 so se ...

Videti je, kot bi speča deklica odpirala oči Odkrito.si

Mrtva deklica, ki mežika ...

ilicic kurtic Ekipa24.si

Danci so znoreli! Pogačar Sloveniji na velikem ...

nu
nu
0 12.06.2023 16:52:19

Konec dvomov: Mura predstavila še drugega novinca, to je nova moč v Fazaneriji!

Loris Cipot
Pri slovenskem nogometnem prvoligašu iz Murske Sobote Muri so v poletnem prestopnem roku predstavili še drugega novinca.

Na Fazaneriji bo zaigral 30-letni izkušeni branilec Gaber Dobrovoljc, ki je večino kariere preživel v Domžalah. Nazadnje je bil član Radomelj. Pogodbo z Muro je podpisal do 31. decembra 2024, so potrdili "čarno-bejli".

Doslej se je dvakrat preizkusil tudi na tujem, v sezoni 2019/20 je bil član turškega Fatih Karagümrük Spor Kulübü, v Islandiji pa je igral za KA Akureyri.


Dobrovoljc je v Prvi ligi Telemach doslej zbral 215 nastopov in ob tem dosegel 16 zadetkov, zaigral pa je tudi na 21 tekmah slovenskega pokala in se dvakrat vpisal med strelce.

Robert Kuzmič, predsednik kluba, je bil zelo zadovoljen: "Gaber je nogometaš, ki je v Sloveniji že dokazal svojo vrednost. Verjamem, da smo z njim dobili izkušnje v obrambi. Najbolj pomembno je to, da je klub zrelim letom še vedno zelo ambiciozen in željan napredka."

"Takoj, ko sem izvedel, da se Mura zanima zame, sem bil vesel in zadovoljen, ker vem, da gre za enega največjih klubov v Sloveniji. Predvsem si želim doživeti to atmosfero Fazanerije. Vsakič, ko sem prišel sem, sem se počutil dobro. Navijači res znajo narediti pravo vzdušje in to je bil zagotovo eden od razlogov, da sem se odločil za prihod v Muro. Mislim, da je to en korak naprej v moji karieri in se že zelo veselim," pa je za spletno klubsko stran dejal Dobrovoljc.

Značke: mura, dobrovoljc

Članki iz rubrike