Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
11.06.2023 15:41:28
Deli članek:

Albert Riera vnovič ostro udaril po vodstvu Olimpije: Še vedno ne meni ne igralcem niso plačali ...

alesfevzer.com

Oglasil se je nekdanji trener Olimpije Albert Riera.

Zdaj že nekdanji trener Ljubljančanov, Španec Albert Riera, ki je z Olimpijo osvojil dvojno krono, se z zmaji ni razšel v najboljših odnosih. In kot vse kaže tudi ne s čistimi računi. Nekdanji odlični nogometaš je namreč zatrdil, da se zeleno-beli vnovič igrajo z ognjem. In da se dolgovi vnovič nabirajo. Tako do njega kot do ljubljanskih nogometašev. 

"Olimpija želi začeti novo sezono, a ima vodstvo še vedno dolgove iz prejšnje. Kako naj se kot igralec osredotočiš na priprave pred naslednjo sezono, če še vedno nisi bil plačan za sezono, v kateri si osvojil dvojno krono? Gre za plače, bonuse za zmage in bonuse za osvojitev dveh lovorik,"
 je v izjavi za EkipoSN sporočil Albert Riera in namignil, da je iz lastnega žepa vnaprej plačal tudi davke v Sloveniji.

"Na žalost vse kaže na to, da se bo Olimpija ukvarjala z novimi problemi in da bodo na njen naslov znova prihajala pisma Uefe. In vsi vemo, da Olimpija vse tovrstne primere na Uefi izgubi. Vodstvo kluba na čelu z Adamom Deliusom, ki ima izkušnje z nepremičninami, Igorjem Barišićem, izkušnje s prodajo avtomobilov, in Goranom Boromiso, pomočnikom trenerja vratarjev, se na lastnih napakah očitno ni naučilo ničesar," pravi nekdanji strateg zmajev.

Kot smo izvedeli, naj bi vodstvo ljubljanskega kluba njegovo izplačilo znižalo zaradi kazni, ki jih je Majorčan prejel s strani Nogometne zveze Slovenije, prav tako pa naj bi ga kaznovalo zaradi 'prepovedanih' intervjujev, ki jih je pred iztekom pogodbe s slovenskimi mediji opravljal Riera.