tat, tatvina, trgovina Svet24.si

Otroci in odrasli skupaj kradli: v petek dopoldne ...

toča, uničen pridelek, škoda, Svet24.si

Zadnje neurje s točo bi lahko omilili, a je na ...

17313X0054 Necenzurirano

Šolak ima novo tarčo: po T-2 kupuje še televizijo

tina gaber robert golob pl Reporter.si

Redek prizor: Robert in Tina, Janez in Urška so ...

barnabas varga Ekipa24.si

Grozljivka! Madžarski nogometaš je nezavesten ...

Maja Keuc z bendom Odkrito.si

Kakšno presenečenje! Znani so jo podprli, pa ...

oblak Ekipa24.si

Uau! Navijači so se pojavili na slovenskem ...

nu
nu
0 10.04.2023 17:44:51

Drama v Spodnji Šiški! Reprezentančni vratar z glavo treščil ob tla, vsem je zastal dih ... (video)

alesfevzer.com
Ljubljančani imajo še vedno veliko prednost pred zasledovalci in so kljub spodrsljaju na mestnem derbiju še vedno blizu naslovu državnega prvaka.

Današnja izguba točk za Olimpijo ni pogubna, poškodba ključnega člena šampionskega moštva - vratarja Matevža Vidovška - pa bi to bila. Ko je minuto pred koncem rednega dela tekme skočil ob domačemu nogometašu Gašperju Trdinu in skušal ujeti visoko žogo, je z vso silo hrbtno treščil ob tla in za nameček z glavo udaril ob travnato površino. Ob grdem padcu je zastal dih vsem prisotnim. Iz reševalnega vozila so prihiteli reševalci z nosili in nesrečnega Korošca po nujni medicinski oskrbi odnesli iz igrišča.

Aplavz navijačev in spremljajoči vzkliki 'Vida, Vida ...' so morda pomagali, tako da je 23-letni vratar že kmalu zatem vstal. Kot da se ne bi strinjal s prevozom v bolnišnico, jo je kar mahnil proti Olimpijini klopi, a ga je njegovo dekle prepričalo, da bi se bilo vseeno pametno vrniti. No, tekmo je želel pogledati do konca, potem pa se je vendarle prepustil reševalcem.

Ker je Olimpijin strateg Albert Riera že izkoristil vse menjave, ki jih je imel na voljo, je v vrata postavil kar igralca - Davida Sualeheja, ki pa v šestminutnem sodniškem podaljšku ni prejel zadetka. Tudi njegovi številčno prikrajšani soigralci v polju niso uspeli izida izenačiti, tako se je končalo z minimalno zmago domače ekipe.


• To ni bila šampionska Olimpija, Bravo spet zadal udarec zmajem

Članki iz rubrike