900469_089-cigareti2 Svet24.si

Kadili bi kot Turki, vendar ne bi plačali

Shonda Rhimes Svet24.si

Shonda Rhimes zaradi groženj prisiljena v selitev

sergej racman Necenzurirano

Eden najbogatejših Slovencev je v zaporu. ...

vucic kavcic INSTAGRAM Reporter.si

Aleksandar Vučić skrivoma obiskuje Slovenijo: na...

rudiger Ekipa24.si

Genialno! Rüdiger vratarju Reala pomagal pred ...

kyle-marisa-roth Odkrito.si

Nenadna smrt znane TikTok vplivnice

elsnik Ekipa24.si

Uh, kakšne besede! Kapetan Olimpije Elšnik po ...

Oglasno sporočilo
Oglasno sporočilo
0 30.03.2023 10:22:14

Velik sijoč zaslon, zasnovan za manjšo obremenitev oči - za vse dolge noči, ki jih boste preživeli ob gledanju tekem lige NBA

Ste eden tistih, ki ne zamudi niti ene tekme ekipe ​​Dallas Mavericks v ligi NBA? In vas prav nič ne moti, če morate vstati ob zgodnjih jutranjih urah ali pa sploh ne greste spat, da le ne bi zamudili naslednje Lukove ‘čarovnije’. Vseeno pa morda televizija moti ostale družinske člane, ki bi se radi naspali in šli spočiti v službo, v šolo ali na faks. Idelana rešitev je, da si tekmo ogledate kar na zaslonu vašega pametnega telefona, v ušesa namestite slušalke in če le ne boste preglasno navijali, boste vi uživali, družina pa počivala.

Impresivno velik zaslon z odlično sliko

Če vam to zveni privlačno, imamo pravi telefon za vas. Že poznate Samsung Galaxy S23 Ultra? Nedavno predstavljen najzmogljivejši model nove Galaxy S serije, ki se ponaša z velikim 17,3-centimetrskim (6,8-palčnim) zaslonom QHD+ Edge Dynamic AMOLED 2X, zagotavlja impresivno površino za brezhibno spremljanje tekme. Zmanjšana ukrivljenost telefona na robu zaslona namreč ustvarja še večjo in bolj ravno brezkončno površino.

Galaxy S23 Ultra_Lifestyle_08_LI

Pogoji za gledanje vsebin na telefonu ponoči so zelo drugačni, kot pri običajni rabi telefona, saj je okolje temno, zaslon pa se sveti, kar lahko povzroči hitro utrujenost vaših oči. Ne pozabimo tudi na dejstvo, da so vaše oči utrujene že od celega dneva, ki je za vami, zato je izredno dobrodošla edinstvena Galaxy funkcija Enhanced comfort, ki z mehkejšimi nastavitvami skrbi za vaše oči tako, da je zaslon bolj prijazen do njih. Pri šibki svetlobi poskrbi za kontrastno razmerje zasnovano za zmanjšanje obremenitve oči, vsebuje pa tudi algoritem za prilagajanje barvnih tonov. Omejitev modre svetlobe bo poskrbela tudi za to, da si boste po končani tekmi vsaj malce spočili, če seveda tekma ne bo preveč napeta.

svetlobazvečer

Če na telefonu radi igrate tudi igre, vas bo navdušilo dejstvo, da se Galaxy S23 Ultra, kljub veliki površini zaslona ponaša z visoko hitrostjo osveževanja Super Smooth 120 Hz, ki se lahko v igralnem načinu povzpne do impresivnih 240 Hz. S stopnjami osveževanja, vrednimi kakovostnih namiznih monitorjev, ni dvoma, da bo prikaz na zaslonu jasen in gladek, brez trganja. Vse to poganja zmogljiva mobilna platforma Snapdragon® 8 Gen 2. Tako bo mobilna igra NBA na vašem telefonu tekla skoraj tako gladko, kot prava tekma. Odlična baterija z zmogljvostjo kar 5000 mAh pa bo poskrbela, da se telefon kljub celodnevni rabi, ne bo izpraznil sredi najbolj napetih trenutkov na tekmi v zgodnjem jutru.

rumeniavto

Odlične posodobljene kamere

Če vas želimo prepričati v izjemnost telefona, vas gotovo zanimajo tudi kamere. Tudi tu je Galaxy S23 Ultra eden najboljših telefonov trenutno na tržišču. Zadnji del telefona krasi kar pet visoko funkcionalnih kamer, ki z obilico programske podpore in AI rešitev omogočajo zajemanje odličnih fotografij v različnih okoljih. Ultra široka kamera z 12 MP ponuja vidno polje do 120˚, kar je popolno za vse široke posnetke, ne glede na to, ali gre za skupinsko fotografijo prijateljev ali panoramski motiv. Na voljo sta tudi dve telefoto kameri z 10- in 3-kratnim optičnim zoomom za kakovostne fotografije ne glede na oddaljenost izostrenega predmeta, sprednja kamera z 12 MP za kristalno čiste selfije in kraljica naprave Galaxy Ultra – širokokotna kamera z 200 MP. Ta neverjetno zmogljiva kamera je eden glavnih adutov nove različice Galaxy S23 Ultra. Nad njo bodo navdušeni tudi tisti, ki niso poznavalci tehnologije senzorjev kamere in spremljajoče strojne opreme. Genialno strojno opremo spremljajo zmogljive programske možnosti in ena izmed njih je funkcija Nightography, ki s številnimi programskimi orodji in umetno inteligenco poskrbi za jasne in ostre slike tudi v zahtevnih svetlobnih pogojih.

sirokiposnetek

Radi pogledate akcije še enkrat?

Večkrat tekme pogledate tudi na YouTubu in vas motijo oglasi? Za še več zabave ob vaših najljubših vsebinah in brez motečih oglasov poskrbi posebna Samsung ponudba. Vsi novi uporabniki, ki še niso imeli naročnine na katero od YouTube storitev, lahko ob nakupu telefona Galaxy S23 serije aktivirajo do 4 mesece brezplačne storitve YouTube Premium. Vse podrobnosti in pravila ponudbe, ki traja do 02.03.2024 najdete na spletni strani Samsung.

SLO-Galaxy-S23-Series-YouTube-Desktop-1920x1026-KV 2.jpg

Članki iz rubrike