madagaskar Svet24.si

FOTO: Janko Gabrič za simbolično nadomestilo v ...

bratje fratar, katra, donacija, slovenj gradec Svet24.si

Trojno presenečenje za brate Fratar in dobrodelno...

1672834151-strokovzavarovanje-0001-1672834105595 Necenzurirano

Zakaj vse posle v zdravstvu dobiva isti gradbinec

tina gaber robert golob Reporter.si

Noro! Najprej pes, nato še Tina Gaber: Roberta ...

prometna nesreca Ekipa24.si

Nogometaši preprečili katastrofo po verižnem ...

rožen Njena.si

Ljubezen po domače: Pri Roženovih ni lahko, a so...

Lovro Kos, Ziga Jelar, Timi Zajc Anze Lanisek 23 pm Ekipa24.si

Šok iz Planice! Naš izvrstni letalec in lanski ...

nu
nu
12 18.03.2023 18:49:34

Nor odziv v Celju! Neverjetno, kaj so naredili, ko so videli potezo Maribora! (video)

Martin Metelko

Pester sobotni dan na slovenskih zelenicah je poskrbel tudi za dokaz, da slovenska prvoligaška druščina zna stopiti skupaj takrat, ko je to najbolj potrebno. Dobrodelna akcija za 4-letnega Urbana Miroševića, ki je stekla na pobudo Ekipe in radia Aktual, se je dotaknila tudi nogometne družine.

Podarjenim dresom sodniške trojke Vinčić-Klančnik-Kovačič, ki je Slovenijo zastopala na minulem svetovnem prvenstvu v Katarju, se je najprej pridružil dres Uroša Koruna, ki se je pred tekmo z Mariborom skupaj s trenerjem Oliverjem Bogatinovom oglasil v studiu Sportkluba. Po tekmi so z enako gesto odgovorili še v taboru Maribora; dres, ki ga je na tekmi nosil Josip Iličić, je za dražbo kolegom iz Sportkluba, ki so se prav tako aktivno vključili v dobrodelno akcijo, predal Marcos Tavares.Val dobrodelnosti se je nato nadaljeval tudi v Celju. Na stadionu Z'dežele grofje v pomembnem medsebojnem obračunu gostijo Domžalčane, še pred začetkom tekme pa sta komentatorju tekme Goranu Obrezu podpisana dresa za dražbo podarila Charles Ikwuemesi in Franko Kovačević. Odziv slovenskih klubov je vreden vsega spoštovanja.

Spomnimo; dobrodelna dražba bo stekla v ponedeljek ob 6. uri zjutraj, zbrana sredstva pa bodo pomagala pri razvijanju zdravila za redko gensko bolezen, s katero se bori mali Urban. Pomagate mu lahko tudi z SMS-om URBAN5 ali URBAN10 na 1919.

Članki iz rubrike