tank, želva, lopa Svet24.si

Foto: Ukrajinci zajeli nenavadno rusko »želvo«

906923_138-naplavinepasjirep1 Svet24.si

Naplavine zasule tlakovan prehod čez Pasji rep

vrocina2 Necenzurirano

Saharski pesek in vročinski valovi. Mi pa se ...

tina gaber robert golob dallas insta Reporter.si

Filmi Roberta Goloba: iz romantične komedije s ...

benjamin sesko pm Ekipa24.si

Simpatična izbranka Benjamina Šeška je ...

Hajdi3 Njena.si

Poroka na prvi pogled: Hajdi srečno zaljubljena

sesko Ekipa24.si

Benjaminu Šešku smo pokazali posnetek njegove ...

nu
nu
0 20.02.2023 20:03:48

Vroče glave v 1. SNL! Trener z vso silo udaril po tekmecu: "Na trenutke me je sram! Kdo bo to gledal?"

alesfevzer.com
Dejan Grabić je ostro obsodil pragmatičen pristop nasprotnika.

Uvod v spomladanski del prvenstva se nogometašem ljubljanskega Brava nikakor ni izšel po načrtih. Sosedom iz Stožic se je najprej uspelo oddolžiti za boleč poraz, ki so jim ga Šiškarji zadali na zadnjem ljubljanskem derbiju jeseni, konec minulega tedna pa je Bravo izgubil še proti neposrednemu tekmecu na sredini prvenstvene lestvice.


"Domžale so ekipa, ki se je v tej sezoni morda celo najbolj prilagajala našemu sistemu igre. Vedno so nas čakali v nizkem bloku in igrali na protinapade, to pa od nas terja precej bolj razdelan, kontinuiran napad. Hkrati bomo morali zavarovati protinapad. Bomo videli, kako se bomo lotili naloge," je pred obračunom z Domžalčani napovedoval Dejan Grabić. Napovedi stratega Brava so se v veliki meri tudi uresničile; gostje so si priigrali več priložnosti, rumena družina pa je svoje redkejše izkoristila in slavila zmago.

Dejan Grabić je bil po tekmi razumljivo nezadovoljen, a ne zaradi predstave svojih varovancev. Precej bolj ga je razočaral pragmatičen pristop nasprotnika, v izjavi po tekmi pa je postregel tudi z ostro kritiko takšnega nogometa. "Na trenutke me je sram. Kdo bo gledal takšne tekme, se sprašujem. Kdo bo to gledal? Ne bo še teh nekaj gledalcev, ki se jim zahvaljujem, da nas pridejo gledat. In še tistih nekaj oglednikov ne bo več. Fair-play, športno obnašanje ... Cilj opravičuje sredstva. S tem se strinjamo, treba je priti do rezultata, toda ne vem, kdo bo to dekadenco še gledal. Apeliram na vse! Dajmo dvigniti ritem, dajmo dvigniti atraktivnost lige, kajti to ne pelje nikamor," je bil neposreden 42-letni strateg.

Članki iz rubrike