900469_089-cigareti2 Svet24.si

Kadili bi kot Turki, vendar ne bi plačali

Shonda Rhimes Svet24.si

Shonda Rhimes zaradi groženj prisiljena v selitev

sergej racman Necenzurirano

Eden najbogatejših Slovencev je v zaporu. ...

vucic kavcic INSTAGRAM Reporter.si

Aleksandar Vučić skrivoma obiskuje Slovenijo: na...

mattias skjelmose Ekipa24.si

Groza! Tresočega kolesarskega zvezdnika so komaj ...

Pogled, ki pove vse! Odkrito.si

Meghan - ljubosumni izpad? Ženski ukazala, naj se...

Luka Dončić Ekipa24.si

Dončič je kralj! Vsi se posebej pripravljajo na ...

nu
nu
2 06.02.2023 10:38:01

Kaj?! Barišić ostro udaril po Rudonji in razkril: Nimam besed za tega človeka. Nihče nas ...

m24.si
Direktor Olimpije o razočaranju, ki ga je doživel zaradi Mladena Rudonje.

Olimpija je v zelo neprijetnem finančnem položaju, čeprav iz kluba ves čas zavračajo tovrstne informacije in trdijo, da imajo denar za poplačilo dolgov. Tistih dolgov, ki so nujno potrebni za delovanje kluba in registracije.

Nemški poslovnež Adam Delius je precej dolgov podedoval od prejšnjega prvega moža kluba Milana Mandarića, v intervjuju za Sportklub pa je aktualni direktor Igor Barišić, kako je do prevzema sploh prišlo.



"Zgodba se je začela tako, da sta me poklicala Dino Skender in Mladen Rudonja ter vprašala, ali lahko pomagamo klubu, v katerem je finančna situacija zelo slaba. To je bilo pred približno dvema letoma. Ko sem se vračal z dopusta v Rovinju, sem se ustavil v Sloveniji na sestanku z g. Mandarićem, ki je pojasnil, da želi prodati klub. Takrat še nisva govorila o nikakršnih številkah. Vemo, kako je šla zgodba naprej, kmalu je g. Mandarić dobil prvi del denarja," je dejal Barišić in v nadaljevanju razkril, da ga je zaupnik na koncu močno razočaral.

"Mladen Rudonja je bil z nami od prvega dne. Bil je moj prijatelj, zaupnik. Na koncu pa je bil za vse nas, ne samo zame, ampak tudi za predsednika in celotno upravo kluba, najbolj neprijetno presenečenje v naši zgodbi. Enostavno nimam besed za tega človeka. Nihče nas še nikoli ni tako zelo razočaral, kot nas je on. A na koncu sezone bo o tem javno spregovoril predsednik. Zdaj ni čas za negativnost. Resnica bo prišla na dan. Mladenu Rudonji želim vse najboljše v življenju, a naše poti se ne bodo več srečale," je navrgel Barišić. Kaj točno se je dogajalo, bomo očitno morali počakati do konca sezone.

Članki iz rubrike