Klemen Jaklič Svet24.si

Ustavni sodnik Jaklič trdi, da ni potreboval ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

zala tomasic Reporter.si

Janšev propagandist Tomašič zlorablja Nova24TV ...

mattias skjelmose Ekipa24.si

Groza! Tresočega kolesarskega zvezdnika so komaj ...

femme-fatale, femme-fatale-2023 Njena.si

Skrito v raju: Igralka blestela na fotografiranju ...

elsnik Ekipa24.si

Uh, kakšne besede! Kapetan Olimpije Elšnik po ...

Ekipa SN
Ekipa SN
6 06.02.2023 09:14:38

Prestop na tuje ogrožen zaradi prišepetovalcev iz Slovenije?! Romuni dobili sporočila, da je kapetan Kopra ...

Domen Jančič
Bodo Koprčani v drugi del prvenstva vstopili z Andrejem Kotnikom ali vendarle brez njega? Ni skrivnost, da bi ga v svojih vrstah rad videl Cluj, ki ga s klopi vodi Dan Petrescu, a vmes so se okoliščine spremenile do te mere, da so si serijski romunski prvaki vzeli nekaj časa za premislek. Tako so se odzvali na informacije, ki so jih menda dobili na sončni strani Alp in igralcu niso naklonjene, ampak 27-letni napadalno usmerjeni vezist se s tem noče pretirano obremenjevati. Ostaja miren! Kakopak si želi narediti korak naprej v karieri, a ne bi bilo nič narobe, če bi ostal na Bonifiki, kjer bo v nedeljo na spomladanski premieri gostoval Maribor z Josipom Iličićem na čelu, ki ga kapetan kanarčkov neizmerno ceni, a verjame tudi v kakovost svoje ekipe.

V koprskem prvoligašu se je med zimskim premorom zgodilo kar veliko kadrovskih premikov, hkrati nikakor ni nepomembno spoznanje, da so bili opravljeni dovolj zgodaj in Zoran Zeljković je imel na osrednjem delu priprav v Turčiji na voljo popolno zasedbo. Sestavljeno! Vsaj v največji meri, kajti seveda nikoli ne gre izključiti možnosti, da se lahko vmes kaj pripeti. In se je! Serijski romunski prvaki iščejo nadomestilo za 30-letnega Danca Vita Mistratija, ki se je preselil v švedski Norrköping, visoko na seznamu želja se je znašel Andrej Kotnik. Športni direktor kanarčkov Ivica Guberac je potrdil stike med kluboma, po nekaterih informacijah naj bi bil Cluj pripravljen odšteti 400 tisoč evrov odškodnine, toda zdaj že nekaj dni prevladuje tišina.

Nič še ni dorečenega
Kaj pravi glavni igralec zgodbe? "Kar vem jaz, je to, da se moram še dokončno odločiti, kako in kaj, poleg tega še vedno čakam oziroma čakamo, da vse skupaj potrdijo Romuni. Da, nekaj se dogaja, vendar ni še nič dorečenega ali zanesljivega," je odvrnil 27-letni napadalno usmerjeni nogometaš zvezne vrste. Seveda smo želeli, da dodatno razčleni misel, »da se mora dokončno odločiti«. Se mu morda ne gre z Bonifike? "Načeloma sem za prestop, a konkretnih pogovorov o pogodbi še ni bilo. Zato še nisem stoodstotno odločen. Bi pa šel! Seveda bi šel v tujino in se preizkusil na višji kakovostni ravni," pravi Andrej Kotnik, ki se ne bi prvič podal izven slovenskih meja, v preteklosti je branil barve italijanskega Crotoneja in španske Formentere.



Kaj imaš od tega?
Morda pa bi bil prestop že »zapečaten«, če se vmes menda ne bi pojavili prišepetovalci iz Slovenije, ki naj bi predstavnikom Cluja svetovali, naj nikar ne naredijo napake in angažirajo kapetana Kopra. Romuni so bojda dobili kar nekaj sporočil, da se potegujejo za problematičnega igralca, ki v primeru, ko ni v ospredju, slabo vpliva na ozračje v slačilnici in še kakšna kritika bi se našla. Za pohvale bojda ni bilo »prostora«, zato naj bi si snubci vzeli »time-out« za dodaten premislek ter preverjanje navedb. "Slišal sem nekaj o tem, ampak ..."

CELOTEN ČLANEK SI LAHKO PREBERETE SAMO V PONEDELJKOVI TISKANI IZDAJI EKIPE SN, KI JE NA VOLJO TUDI NA TRAFIKA24.SI!

Značke: kotnik, koper

Članki iz rubrike