pokol-v-šoli-vladislava-ribnikarja, obletnica-pokola Svet24.si

Srbija pred obletnico krvavega poboja v beograjski...

azijski sršen, invazivna vrsta Svet24.si

Škodljivi azijski sršen je že pri naših ...

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

hisa brglez-pl016 Reporter.si

Hiše, avti in bančni računi evropskih ...

doncic Ekipa24.si

Kakšen odgovor Luke! Je kdo dvomil vanj? Vsem je ...

Resno? Je on tisti, zaradi katerega bo planet uničen? Odkrito.si

Nas bo Elon Musk pokončal?

crypto.com arena Ekipa24.si

Sramota leta! V LA-ju skušali takole provocirati ...

nu
nu
4 04.02.2023 08:45:36

Žan Vipotnik na poti iz Ljudskega vrta: Maribor bo takšni ponudbi težko rekel ne!

V Mariboru so načrtovali, da bi Žan Vipotnik v Ljudskem vrtu ob pomoči Iličića in Tolića odnesel naslov najboljšega strelca lige, nato klubu pomagal v evropskih kvalifikacijah in za visoko odškodnino odšel v tujino.

Vse bolj se zdi, da se bo ta načrt podrl. Dvajsetletni napadalec je z izjemnimi jesenskimi predstavami močno opozoril nase. Kolegi iz tiskane izdaje Ekipe so uspeli izvedeti, da je zanimanje za mladega slovenskega reprezentanta iz dneva v dan večje. Sicer se je prestopni rok za najboljše lige zaprl 31. januarja, toda v tem trenutku je Vipotnik zanimiv predvsem za tiste, pri katerih prestopni rok še traja.


Maribor ima na mizi ponudbi, ki sta nekje v rangu poletne ponudbe Cagliarija za Antoina Makoumbouja. Okrog dva milijona evrov bi Štajerci lahko zaslužili s prodajo Vipotnika v tem trenutku, zanj pa sta zanimanje pokazala kluba iz ZDA in Rusije. Za zdaj imeni klubov še nista znani, vendar naj bi šlo za kluba iz najmočnejšega tekmovanja v obeh državah.

Da se Maribor počasi pripravlja na življenje po Žanu Vipotniku, nakazujejo tudi ideje Marka Šulerja v prestopnem roku. Vijoličasti namreč na tržišču ne iščejo zgolj zamenjave za Vipotnika za spomladanski del sezone, temveč »kapitalca«, nekoga, ki bi ga takoj postavili v začetno enajsterico.

Članki iz rubrike