nevihta, strele Svet24.si

Maj prinaša plohe in nevihte. V teh krajih bo ...

azijski sršen, invazivna vrsta Svet24.si

Škodljivi azijski sršen je že pri naših ...

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

hisa brglez-pl016 Reporter.si

Hiše, avti in bančni računi evropskih ...

doncic Ekipa24.si

Kakšen odgovor Luke! Je kdo dvomil vanj? Vsem je ...

Tudi Brad Pitt je obupal .. Odkrito.si

Koga briga Barbariga?!

crypto.com arena Ekipa24.si

Sramota leta! V LA-ju skušali takole provocirati ...

nu
nu
19 25.01.2023 19:22:49

Mariborčanom zastal dih! Veliki adut vijoličastih predčasno odšepal z igrišča! Za kako resne težave gre?!

Grega Wernig
Marko Tolić je predčasno zaključil pripravljalno tekmo.

Maribor je v Turčiji odigral še tretjo pripravljalno tekmo v okviru zimskih priprav pred nadaljevanjem prvenstva. Po zmagah nad Aluminijem in Čukaričkim so aktualni slovenski prvaki tokrat remizirali z bolgarskim prvoligašem Slavio iz Sofije. Edini mariborski zadetek je znova prispeval Žan Vipotnik (po asistenci Josipa Iličića), a so Mariborčani kljub novi spodbudni predstavi tekmo zaključili tudi z grenkim priokusom.


Že v 43. minuti tekme je navijačem Maribora zastal dih. Podobno so se verjetno počutili tudi vsi mariborski nogometaši, strokovni štab in športni direktor vijoličastih Marko Šuler. Damir Krznar je namreč moral prej, kot je načrtoval, z igrišča potegniti Marka Tolića, ki je prejel močan udarec v gleženj in ni mogel več nadaljevati. Namesto njega je v igro vstopil Rok Kronaveter, v naslednjih dneh pa bo znano, kako resna je Tolićeva poškodba.

Na prvi pogled sicer ni bilo videti nič hujšega, a bi se lahko ob takšnem udarcu prisilni počitek hitro zavlekel tudi do začetka spomladanskega dela prvenstva, ko Maribor čaka zahteven razpored; najprej se bo četa Damirja Krznarja odpravila na gostovanje v Koper, že v drugem krogu nadaljevanja pa bo v Ljudskem vrtu gostila vodilno Olimpijo.

Članki iz rubrike