zoopark-rožman Svet24.si

FOTO: Živalski vrt Rožman zaradi inšpekcije ...

angelček Svet24.si

To lahko pomeni, da ste zemeljski angel

dars Necenzurirano

Ne Dars, Kolektor bo odločil, za koliko milijonov...

cvikl legan xx Reporter.si

Milan Cvikl o obtožbah Jerce Legan: Prešla je ...

pogacar Ekipa24.si

Nepričakovana sprememba! Pogačar ne bo branil ...

Sanja Grohar Njena.si

Sanja Grohar bo drugič mamica

Tina Robnik Ekipa24.si

Nova slaba novica z belih strmin! Slovenska ...

nu
nu
0 24.01.2023 10:00:34

Prekmurci vračajo udarec! Glejte, kaj so naredili celjskemu stadionu in kaj sporočajo! (foto)

Mura : Gorica
Aleš Cipot
Na relaciji Murska Sobota - Celje vre.

Klubi Prve lige Telemach se pripravljajo na zelo zanimivo nadaljevanje državnega prvenstva, zelo pestro pa je tudi izven igrišč. Za vroče dogajanje v zadnjih tednih skrbita predvsem Celje in Mura. Ekipa iz knežjega mesta je trenutno tretja s 34 točkami, Mura pa je na šestem mestu in ima tri točke manj od Celjanov. 

A ozračje je napeto predvsem zaradi dejstva, da so Celjani iz vrst Prekmurcev zvabili najprej Matka Obradovića, ki je bil po prekinitvi pogodbe z Muro sicer nekaj časa brez kluba, nato pa še Luko Bobičanca, ki je bil na koncu nezadovoljen pri Muri. K temu pa dodamo še, da bo za Celje zaigral tudi nekdanji Muraš Žan Karničnik, ki je posojen iz Ludogorca, v rumeno modrem pa je nekaj časa tudi že Nino Kouter, ki je v Murski Soboti pustil globok pečat. 

Prav Celje in Mura pa se bosta pomerila na prvi tekmi spomladanskega dela, in sicer 11. februarja ob 17.30. Celjani so v ta namen pripravili zelo odmevno vabilo z Luko Bobičancem v glavni vlogi, ki z nasmeškom kaže na celjski grb, zraven pa so zapisali: "Ker v življenju ni vse črno-belo. Ker so lepe in še lepše stvari. In kako lepše začeti spomladanski del sezone kot z obiskom Stadiona Z'dežele?"

Le nekaj dni kasneje pri Muri vračajo udarec, in sicer s fotografijo celjskega stadiona v črno belih barvah in napisom: "Celje sigdar čarno-bejlo je" oziroma Celje je vedno črno belo. Pri tem pa so na svojem Facebook profilu še dodali: "Večkrat smo Sloveniji že dokazali, kdo smo... Tokrat nas čaka nova naloga☝️ Več kmalu 😎."

celje mura

Značke: celje, mura

Članki iz rubrike