nova zemlja Svet24.si

Tedenski horoskop: Zdi se, da je svet okoli nas na...

najden-predmet Svet24.si

Ste izgubili skiro ali motoristični kovček?

1715284723-172a1604-1715284697347 Necenzurirano

SD želeli rubiti vilo na Levstikovi. Han: ...

ana-petrič Reporter.si

Slovenka leta odpuščena: vrata ji je pokazala ...

sesko 24 pm Ekipa24.si

Šeško znova tresel in to kako!! Poglejte ta ...

skrito-v-raju Njena.si

Skrito v raju: Zaključek 1. sezone zaznamovale ...

doncic Ekipa24.si

Nastavite budilke: jasno je, kdaj bo Dallas igral ...

nu
nu
0 04.01.2023 15:29:02

Bobičanec podpisal s Celjem - to so podrobnosti pogodbe dosedanjega zvezdnika Mure

Kot smo zjutraj pravilno napovedali, se je uresničilo.

Pisali smo o tem, da je prestop Luke Bobičanca iz Mure v Celje neizbežen, po zadnjih zanesljivih informacijah pa je hrvaški nogometaš pogodbo z novim klubom že podpisal. Lahko tudi razkrijemo, da je 29-letnik s Celjem podpisal pogodbo za dve leti z možnostjo podaljšanja za tretje. Uradna potrditev iz pisarn Celja je bila na tej točki le še formalnost, kajti stvari so bile podpisane in zapečatene, novi član Celja je v klubskih prostorih opravil vse potrebno in bo ob prvi priložnosti zaigral za ambicioznega prvoligaša. 

Kmalu pa je prišla tudi uradna potrditev tako iz Celja kot iz Murske Sobote. "Luka je bil z nami od druge lige naprej, ko je takoj opozoril nase in se hitro razvijal v enega najbolj ključnih in zaželenih igralcev Mure. Dosegel je veliko odločilnih zadetkov, sodeloval pri vseh uspehih kluba in bo ostal med tistimi, ki so v novejšem obdobju pustili največji pečat. Zdaj je prišel trenutek, ko si je zaželel novega izziva in pri tem mu nismo želeli stati na poti. Zahvaljujem se mu za vse, želim mu srečo, a ne na tekmah, ko bo proti Muri nastopal v drugem dresu," je dejal predsednik Mure Robert Kuzmič. 

"Fazanerija je v preteklih letih postala moj drugi dom, še posebej bi se rad zahvalil navijaški skupini Black Gringos, ki mi je vedno stala ob strani, tudi ko je bilo najtežje. Vsem navijačem Mure sporočam, da naj še naprej spodbujajo ekipo, saj to potrebuje, zame pa je napočil čas za nov izziv v karieri," pa je dodal novi član Celja Bobičanec.   

Značke: bobičanec, mura, celje

Članki iz rubrike