dlake v grlu Svet24.si

Avstrijcu so v grlu rasle 5-centimetrske dlake

tanja žagar Svet24.si

Tanja Žagar ima raka dojke. »Če je to cena za ...

darko-horvat Necenzurirano

Vrnitev največjega slovenskega tajkuna: v Izraelu...

dan drzavnosti proslava 2024 pl Reporter.si

To je bil gotovo hud udarec za Milana Kučana ...

luka doncic Ekipa24.si

Dončić in druščina iz Grčije poslali ...

Mnogi si upajo trditi, da so to nezemljani Odkrito.si

Nenavadna svetloba nad južno Italijo

slovenija navijača Ekipa24.si

Uf, s kakšnim napevom so slovenski navijači med ...

nu
nu
3 16.12.2022 11:24:03

Bo to nova okrepitev Maribora? Trener vijoličastih namignil, da bi v klub lahko prišel še en Hrvat!

Grega Wernig
Maribor pospešeno išče okrepitve za spomladanski del sezone.

Jesenski del sezone je končan, Maribor ga je končal na četrtem mestu prvenstvene lestvice, s 15 točkami zaostanka za vodilno Olimpijo. V spomladanskem delu želijo vijoličasti pritisniti na plin in si vsaj zagotoviti evropsko vozovnico, morda pa celo v epskem preobratu priti do ubranitve naslova slovenskega državnega prvaka. 

Da bi jim kaj takšnega lahko uspelo, po mnenju trenerja Damirja Krznarja potrebujejo okrepitve. Večkrat je hrvaški strateg namignil, da išče novo moč na položaju defenzivnega vezista in napadalca. 



In v pogovoru za Sportklub je namignil, da bi lahko na položaju defenzivnega vezista posegel po okrepitvi iz Dinama. Fran Tomek je mladi, šele 20-letni nogometaš, ki se ga je z Mariborom povezovalo že poleti, vendar je mladenič odšel na posojo v Lokomotivo, kjer je odigral vsega tri prvenstvene minute na eni tekmi.

"Fran Tomek je moj nekdanji varovanec iz Dinamove druge ekipe. Bil je vodja tega moštva. Je zelo dober vezist, odličen karakter in velik delavec. V zadnjih šestih mesecih se je v Gorici povsem izgubil. Imel je težave s poškodbo, na roko mu ni šla niti situacija v klubu. Trenerji niso imeli dovolj poguma, da ga vključijo v ekipo. To je zdaj težava tudi zame, saj ni veliko igral. Fran je igralec, za katerega se je vredno boriti. Če bi ga lahko pripeljali v Maribor in če bomo s poslom vsi zadovoljni, se lahko prestop zgodi," je za Sportklub dejal Krznar.

Članki iz rubrike