Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
12.12.2022 15:52:55
Deli članek:

Pred zadnjo tekmo pomembna novica iz Fazanerije! Pri Muri podpisali novo pogobo! Zvestobo je obljubil ...

alesfevzer.com

V letošnji sezoni je dosegel že dva zadetka.

Gregor Balažic se je januarja po 16 letih vrnil v Fazanerijo in hitro postal eden glavnih obrambnih stebrov v prekmurski zasedbi. Osrednji branilec je takrat z Muro podpisal enoletno pogodbo z možnostjo podaljšanja za dodatno leto, danes pa so iz črno-belega tabora sporočili, da se je podaljšanje pred decembrskim iztekom tudi dejansko zgodilo; Balažic bo nogometaš Mure vsaj do konca prihodnjega leta.

»Gregor se je od vsega začetka, ko se je preslil k Muri, obnašal kot eden izmed vodij te ekipe. S svojimi izkušnjami da veliko na igrišču in izven njega, prav tako ima pomembno vlogo pri prenašanju znanja na mlajše soigralce. Tudi zato ni bilo veliko dvomov o tem, če bomo z njim podaljšali pogodbo. Verjamem, da bo še naprej pomagal ekipi na in ob igrišču. Želimo in pogovarjamo pa se tudi, da bi po koncu igralske kariere še naprej ostal del Mure,« je ob tem za uradno stran prekmurskega kluba povedal športni direktor Denis Rajbar.

»Kot sem omenil eno leto nazaj ob mojem prihodu, so me prepričale ambicije, ki jih ima klub in ljudje, ki so zadolženi za razvoj kluba. Od predsednika, športnega direktorja, vseh zaposlenih v klubu, strokovnega vodsta, igralcev in seveda navijačev, čutim od prvega dne da me cenijo in spoštujejo, kar jim po mojih najboljših močeh vračam na igrišču in prav tako ob njem. Prav zato je bila moja odločitev lahka, da še naprej igram in pomagam ekipi do želenih ciljev. Prepričala me je tudi ideja, da pomagam klubu pri nadaljnjem razvoju tudi po koncu kariere. Ob tem bi se zahvalil predsedniku in športnemu direktorju, kakor tudi strokovnemu vodstvu za izkazano zaupanje in nadaljnje sodelovanje,« pa je ob podpisu podaljšanja dejal 34-letni branilec, ki se je v tej sezoni podpisal tudi pod dva zadetka.