nevihta, strele Svet24.si

Maj prinaša plohe in nevihte. V teh krajih bo ...

azijski sršen, invazivna vrsta Svet24.si

Škodljivi azijski sršen je že pri naših ...

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

festival svobode gibanje svoboda zbiljsko golob pl Reporter.si

Golobovo napihovanje z dvema mandatoma, v katerih ...

gabriela doncic 24 Ekipa24.si

Uau! Luka Dončić pokazal izjemno darilo, ki ga ...

Tina Gaber in Robert Golob, Drama Njena.si

Takšen dopust sta si privoščila Tina Gaber in ...

oblak danilovic Ekipa24.si

Takšnega Oblaka ne poznamo! Njegova izbranka je ...

rb
rb
0 07.12.2022 10:14:30

Kje bo v nadaljevanju sezone igral Tio Cipot? To so (nekateri) klubi, ki ga spremljajo, tako se je odzval up Mure ...

alesfevzer.com
Devetnajstletni mladenič morda le še 180 minut v črno-belem.

Že nekaj časa je bolj ali manj jasno, da bo zimsko kadrovsko dogajanje v Fazaneriji nadvse razgibano. V zadnjih dneh je največ ugibanj o prihodnosti Luke Bobičanca, ki naj bi ga v svoje vrste na vsak način želeli privabiti Celjani, prav gotovo pa se bo veliko dogajalo tudi okrog Tia Cipota. Obetavni napadalno usmerjeni vezist kaže vse boljše igre in dela velike korake naprej, dočakal je popolno uveljavitev med slovensko elito, toda ob tem je pomembno, da niti približno še ni pokazal vseh svojih sposobnosti. Opazno je, da ima še veliko prostora za napredovanje, zato pač ni presenečenje, da se je znašel pod drobnogledom marsikaterega evropskega kluba. Iz tedna v teden na tekmah Mure ne manjka oglednikov, manjkali niso niti na dvobojih mlade slovenske reprezentance. In kje naj bi nadaljeval kariero?

Poročali smo že, da ga zelo podrobno spremlja danski København, športni direktor dunajskega Rapida Zoran Barišić, ki slovensko sceno odlično pozna, naj bi prav tako že pripravljal teren in ustrezno ponudbo, po naših informacijah so se murašem pred časom oglasili predstavniki belgijskega velikana Anderlechta ... Zainteresiranih je gotovo še precej več in črno-beli so se že sprijaznili, da 19-letnega mladeniča ne bodo več mogli dolgo zadržati v svojih vrstah. Še več, najbolj verjetno se zdi, da bo že januarja podpisal pogodbo z novimi delodajalci. V Murski Soboti si seveda obetajo bogato nadomestilo, obenem pa močno upajo, da bi lahko sklenili dogovor, po katerem bi veliki up do konca sezone vendarle ostal v prekmurskem nogometnem hramu s statusom posojenega igralca.

"Res ne vem, kaj se dogaja, kaj se bo zgodilo. Bomo videli. Zdaj sem osredotočen zgolj in samo na Muro. Na zadnji dve jesenski preizkušnji. V tem trenutku seveda razmišljamo le o Olimpiji in verjamem, da smo v Stožicah sposobni dobrega rezultata. Želimo zmagati," se je odzval Tio Cipot.

Članki iz rubrike