stojnice, belvedere Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice...

mladič srne trava Svet24.si

Foto: Za varnost živali na travinju je mogoče ...

1701200126-dsc6052-01-1701200060836 Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega ...

peter gregorcic sr Reporter.si

Peter Gregorčič igra Janševo igro: glavni cilj ...

hezonja Ekipa24.si

Sramoten izpad! Hrvaški reprezentant in član ...

rudi-mlakar Njena.si

Rudi tudi v zunanjem svetu vse bolj priljubljen

parfumi Ekipa24.si

Kamera ujela znanega in uglednega slovenskega ...

nu
nu
1 23.11.2022 17:18:35

Srce še vedno bije za Olimpijo?! Vombergar spregovoril o trenutnem stanju v zmajevem gnezdu! Poglejte, kaj ...

Luka Vovk
Andres Vombergar še vedno spremlja tekme ljubljanskega kluba.
Andres Vombergar v zadnjih tednih živi svoje sanje. Sijajen zaključek sezone v dresu San Lorenza mu je prinesel vpoklic v člansko izbrano vrsto Slovenije, na prijateljskem srečanju v Romuniji pa je dočakal tudi svoj debi.

»Res sem vesel, ta teden je bil eden najlepših v moji karieri. Užival sem, vpisali smo še dve zmagi in težko bi si želel kaj lepšega. Z mano so bili tudi bratranec in prijatelji, zato sem resnično hvaležen selektorju, da mi je ponudil priložnost, in upam, da bo šlo tako naprej,« je nekdanji napadalec Olimpije razlagal po tekmi s Črno goro. Čeprav ob zmagi v Stožicah ni igral niti minute, ni mogel skrivati nasmeha, ves čas pa je ponavljal, kako ponosen in počaščen je, da je lahko del tega, kako vesel je dobrih rezultatov, pa čeprav je šlo le za prijateljski tekmi.

V Ljubljani še vedno zelo priljubljeni Vombi je po končani reprezentančni akciji spregovoril tudi o trenutni formi njegovega nekdanjega kluba in se spomnil zadetka, ki ga je v zeleno-belem dresu dosegel na igrišču večnih rivalov. »Tisti zadetek je bil ključen. Eden najpomembnejših v moji karieri, eden najpomembnejših za Olimpijo. Povrhu vsega še v Mariboru. Nisem ga pozabil,« se spominja v Ljubljani še vedno zelo priljubljeni Vombi. Tekme zmajev spremlja še zdaj; zaradi časovne razlike ne v neposrednem prenosu, a vseeno. »Igrajo vrhunsko, imajo odličnega trenerja in zraven je še Argentinec Agustin Doffo. Še vedno navijam za Olimpijo,« je odločno zaključil slovenski reprezentant.

Članki iz rubrike