stojnice, belvedere Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice...

mladič srne trava Svet24.si

Foto: Za varnost živali na travinju je mogoče ...

1701200126-dsc6052-01-1701200060836 Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega ...

peter gregorcic sr Reporter.si

Peter Gregorčič igra Janševo igro: glavni cilj ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

masterchef, 10 Njena.si

Teden dni premora za MasterChef Slovenija

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

nu
nu
1 14.11.2022 15:43:11

Kakšno je stanje Josipa Iličića?! Trener Maribora razkril, kdaj ga pričakuje na igrišču!

Grega Wernig
"Škoda, da ga je poškodba ustavila prav zdaj."

Maribor je v Sežani še drugič zapored vknjižil prepričljivo prvenstveno zmago. Mreža Tabora se je zatresla štirikrat, glavno vlogo pa je odigral hrvaški vezist Marko Tolić, ki v zadnjih krogih močno dviguje svojo formo. Tri točke vijoličastih na Stadionu Rajko Štolfa nikoli niso bile ogrožene, čeprav je moral Damir Krznar ekipo sestaviti brez nekaj pomembnih nogometašev.


Obračun je s tribune spremljal tudi Josip Iličić, ki je na pokalni tekmi s Krko prejel udarec v stegensko mišico. Iz mariborskega tabora so že pred nedeljskim srečanjem sporočili, da ne gre za resnejšo poškodbo, a da je nastop zvezdnika pod vprašajem. Na vprašanje, kdaj bi se lahko Jojo spet vrnil na zelenice, je po zmagi odgovarjal strateg Maribora.
"Iličić je prejel neprijeten udarec, še nekaj dni ne bo treniral, s tem bo spet naredil kakšen korak nazaj. Škoda, da ga je poškodba ustavila prav zdaj, ko bi lahko stopnjeval obremenitve, po drugi strani pa verjamem, da bo s svojim znanjem in izkušnjami skozi treninge v tem premoru prišel do tiste točke, ko nam bo znova lahko pomagal na igrišču. Watson je odpravil težave s hrbtom in bi lahko igral, vendar je ostal doma zaradi vročine. Mitrović ima težave s tetivo, stiskal je zobe nekaj dni, a ni mogel vztrajati. Baturina še čuti bolečine nad peto, toda hitro se bo vrnil v trening. Za vse torej velja, da bodo na voljo za zaključno serijo tekem v Ljudskem vrtu," pravi Krznar in dodaja, da Iličić najpomembnejše delo čaka v času zimskih priprav.

Članki iz rubrike