podgana Svet24.si

Po podgani v konzervi rjavega fižola se je le ...

Ptuj, zadolzevanje_3_delo na cesti Svet24.si

Zakreditirani do leta 2040, kaj bo z novimi ...

andrej zubicki zubitsky bobo Necenzurirano

Ruski oligarh prodaja Slovensko industrijo jekla

vila arboretum-pl1 Reporter.si

Hiša Joca Pečečnika na vodik? Bogataš gradi ...

maribor af Ekipa24.si

Sol na ljubljanske rane! Ste videli, kaj so ...

kmetija prijava Njena.si

Na novi lokaciji zabrnele kamere šova Kmetija

doncic 11 Ekipa24.si

Ni videti dobro! Dončića posneli, ko je korakal ...

rb
rb
1 20.10.2022 10:32:31

Nič več ugibanj. Nadaljnja usoda Matka Obradovića je zdaj dokončno znana!

Martin Metelko
Dogovor v Fazaneriji.

Po domačem porazu z Olimpijo je 'počilo'. Kaj natančno se je dogajalo, pravzaprav še vedno ostaja zavito v tančico skrivnosti, toda dejstvo je, da je Matko Obradović izrazil željo oziroma zahteval prekinitev pogodbe. In bolj ali manj je bilo jasno, da poti nazaj ni več, od takrat ga na tekmah ni v zasedbi črno-belih. V zraku je seveda vseskozi viselo vprašanje, kakšna bo njegova nadaljnja usoda, zdaj dvomov ni več! Izkušeni čuvaj mreže se po dobrih štirih letih poslavlja od Fazanerije, s črno-belimi se je dogovoril za sporazumno prekinitev pogodbe, ki je imel sklenjeno do 31. decembra 2025.

"Matku Obradoviću smo hvaležni za vse, kar je prispeval Muri v zgodovinsko najbolj uspešnem obdobju kluba. Tako kot je Mura njemu dala ogromno, je tudi on Muri vrnil z obrambami in bil zraven pri vseh največjih uspehih, torej pri osvojitvi pokala, naslovu državnih prvakov in nastopu v skupinskem delu konferenčne lige. Danes se naša skupna pot sporazumno končuje, Matko bo zagotovo ostal zapisan v zlato zgodovino Mure. Hkrati mu v nadaljevanju kariere želimo veliko uspeha," se je odzval predsednik soboškega prvoligaša Robert Kuzmič, Matko Obradović je ob odhodu povedal: "Mura bo za vedno ostala zapisana v mojem srcu. Skupaj smo spisali največje dosežke v zgodovini kluba, osvojili dve lovoriki in igrali v Evropi. Na vse, kar sem dosegel z Muro, sem izjemno ponosen. Vsaka zgodba se enkrat konča, naša se končuje danes. Vesel sem, da smo se na koncu uspeli pogovoriti kot gospodje in se poslovili na način, kot se spodobi. Muri bom večno hvaležen za vse, kar je storila zame."

V štirih letih, ki jih je preživel v Murski Soboti, je bil Matko Obradović dvakrat izbran v najboljšo enajsterico leta po izboru SPINS, za črno-bele v vseh tekmovanjih skupno zbral 141 nastopov.

Članki iz rubrike