Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
rb
rb
08.10.2022 01:38:26
Deli članek:

Zakaj ne igra Luka Bobičanec? Tu je odgovor iz prve roke. Tu je pojasnilo, ki odmeva ...

Aleš Cipot

V črno-beli zasedbi tudi proti Celju ne bo Luke Bobičanca, ki okreva po poškodbi stegenske mišice.

Nekateri sicer namigujejo na "poškodbo", ki naj bi bila posledica jeze oziroma napetih odnosov zaradi zadnjih dogodkov in preprosto noče igrati. "Da ne bi hotel igrati? To seveda nikakor ne drži. Kakršnekoli bodo razmere, karkoli se bo dogajalo, bom za ekipo vedno dal vse od sebe. Četudi bi bil s kom sprt, pa nisem, si bom vseskozi prizadeval igrati čim bolje, da bi tako pristavil svoj delež k želenim dosežkom," se je odzval 29-letni vezist.

Da ni v sporu z nikomer, je omenil mimogrede, z vmesnim stavkom, kar koga morda ni ravno prepričalo. "Ne, neee … Z nikomer nisem skregan. Vedno, ko ne gre vse, kot bi si želeli, se na udaru znajdemo tisti, ki smo v klubu najdlje. Najbolj izkušeni. Ampak z govoricami se ne obremenjujem, nočem jim pripisovati pomena. S trenerjem sva se odkrito pogovorila o nastalih razmerah, v teh dneh se bova še s športnim direktorjem. Z moje strani ni nikakršnih težav – če izvzamem to, da rezultati niso takšni, kot smo pričakovali."

• DALJŠI POGOVOR Z LUKO BOBIČANCEM (O OZRAČJU V SOBOŠKI SLAČILNICI, O DOMNEVNIH ZAPLETIH, O POTENCIALU MURINE ZASEDBE IN O TEKMI S CELJANI) SI LAHKO PREBERETE V DANŠANJI ŠTEVILKI EKIPE SN.