hiša 5 Svet24.si

(Foto) Tako lepe hiše bodo dobili namesto ...

Shonda Rhimes Svet24.si

Shonda Rhimes zaradi groženj prisiljena v selitev

sergej racman Necenzurirano

Eden najbogatejših Slovencev je v zaporu. ...

klemen jaklic ustavno sodisce Reporter.si

Branilec Janeza Janše: takšne argumente najde ...

mattias skjelmose Ekipa24.si

Groza! Tresočega kolesarskega zvezdnika so komaj ...

poroka-na-prvi-pogled, 3 Njena.si

Poroka na prvi pogled: Katja za kratek čas ...

Luka Dončić Ekipa24.si

Dončič je kralj! Vsi se posebej pripravljajo na ...

nu
nu
0 02.10.2022 10:32:31

Te besede zadenejo v srce! Ljubljenec navijačev Olimpije spregovoril o tragični izgubi: Matej, hvala za ...

Martin Metelko
"Še prejšnjo soboto smo bili skupaj."

Kot smo že poročali, je imela sobotna tekma 11. kroga 1. SNL v Stožicah tudi žalostno noto. Domača navijaška skupina Green Dragons se je poslovila od svojega preminulega člana Mateja, pred začetkom tekme Olimpije in Tabora se mu je ljubljanski stadion poklonil z minuto molka, tragični novici, ki je pretresla skupino najzvestejših podpornikov zeleno-belih, pa je bil prilagojen tudi navijaški program. O smrti dolgoletnega podpornika kluba je po tekmi spregovoril tudi ljubljenec navijačev Mustafa Nukić, ki je zmago v imenu celotne ekipe posvetil Mateju.


"Gre za resnično žalostno zgodbo. Še prejšnjo soboto smo bili skupaj v družbi fanta, ki ga zdaj ni več. Bil je velik navijač Olimpije, na žalost je umrl premlad. Ne vem, kaj naj rečem drugega kot Matej, hvala za vso podporo s severa in počivaj v miru. Celotni družini pa izrekam globoko sožalje," je na tiskovni konferenci po tekmi dejal Mustafa Nukić.

Zmaji so do svojega prvega zadetka na tekmi prišli kmalu po tem, ko so se na severni tribuni prvič oglasili Green Dragonsi. Prvih 33 minut tekme (Matej je umrl pri 33 letih) je namreč minilo v tišini, v 37. minuti pa je Rui Pedro domače popeljal v vodstvo. "Dragonsi imajo pri nas vsekakor veliko težo. Brez njih tega kluba ni in brez kluba ni njih. Gre za sodelovanje, njihova podpora nam pomeni ogromno," je še dodal Nukić, ki je ob tem, ko je tekmo na klopi začel Timi Max Elšnik, znova nadel tudi kapetanski trak Olimpije.

Članki iz rubrike