profimedia-0344545381 Svet24.si

FOTO: Putin družinam mobiliziranih zagotavlja 5 ...

Jasleen Kaur, singh Svet24.si

FOTO: Delavec v sadovnjaku našel trupla ...

Kustrin1 Necenzurirano

Kuštrinovi prvoborci delajo pri zasebnikih

jansa putin re Reporter.si

Izrojena slovenska desnica: kako se Janez Janša ...

olimpija green dragons Ekipa24.si

Bodo Olimpiji odvzeli točke in jo izključili iz ...

teja-kralj Njena.si

Exatlon: Teja v bolečinah, a z veselo novico

vincic Ekipa24.si

Uh, kaj mu počnejo navijači Barce! Slovenskemu ...

nu
nu
1 22.09.2022 09:26:51

Najnovejše v primeru Josip Iličić v Maribor! Javil se je Marko Šuler in pojasnil vse!

Prihaja v Maribor ali ne?

Odkar si je Josip Iličić v živo ogledal tekmo Maribora in Brava, govorice okrog njegove vrnitve v Ljudski vrt ne potihnejo. Včeraj so se okrepile, postale najglasnejše do zdaj. Vse se je začelo z objavo na Twitterju, kjer so na strani Footballfansstuff zapisali, da se Iličić vrača v Maribor. Številni navijači vijoličastih so to informacijo pograbili in družbena omrežja so hitro postala polna objav o vrnitvi izgubljenega sina.

Jasno, ker so govorice o vrnitvi Iličića vedno glasnejše, smo se znova, tako kot prejšnji teden, obrnili po odgovore k Marku Šulerju. So konkretni pogovori s slovenskim reprezentantom stekli?"Kje gori!? Trenutno sem v Belgiji, vidim veliko neodgovorjenih klicev," se je nasmejal športni direktor Maribora, ki bo v Belgiji, v kateri je pustil nepozaben pečat v dresu tamkajšnjega prvoligaša Genta, odigral tekmo za legende tega kluba, ki se bodo merile z legendami Standarda iz Liega. "Res vam nimam nič novega za povedati. Vse tisto, o čemer smo se pogovarjali prejšnji teden, je še vedno aktualno. Do danes se ni zgodilo nič novega in se niti ne bo, dokler se ne vrnem iz Belgije," nam je v kratkem telefonskem pogovoru povedal Marko Šuler.

Ko se vrne v štajersko prestolnico, bi se lahko stvari začele dogajati. Po naših informacijah je namreč dogovor med strankama vedno bližje.

Članki iz rubrike