franci kek Lady

Petru Vilfanu je dal banano

steven-tyler Svet24.si

Sodnik zavrnil tožbo proti Stevenu Tylerju

1711036296-dsc9299-01-1711036248215 Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij ...

bogovic tomc zver Reporter.si

Skrivajo premoženje: razkrivamo nepremičnine, ki...

soudani hilal gw Ekipa24.si

Ojoj! Kaj je zgrešil veliki zvezdnik Maribora, ...

Poleg britanskega škandala, Rebel razkriva tudi druga sporna povabila, vključno z 2-milijonsko ponud Odkrito.si

Kraljeva družina - Orgije in droga na zasebnih ...

doncic Ekipa24.si

Bo igral? Navijači Dallasa v skrbeh zaradi ...

ro
ro
0 10.08.2022 11:28:47

Nocoj v Domžalah udeleženci lige prvakov z znanima obrazoma iz slovenske lige

Martin Metelko
Ob 19. uri dobrodelna tekma ob Kamniški Bistrici.

Po uvodni ligaški zmagi so Domžalčani lažje zadihali in se lahko v miru pripravljajo na prihajajoči izziv. V nedeljskem večeru bodo ob Kamniški Bistrici gostovali Mariborčani, ki jih jutri v Helsinkih čaka še povratna tekma 3. kroga kvalifikacij za ligo Europa, toda vmes preizkušnja čaka tudi Simona Rožmana in njegove varovance. In sicer prijateljska, ki bo hkrati dobrodelna. Danes bo v Športnem parku gostoval Šahtar iz Donecka. V okviru dobrodelne kampanje, ki jo organizira Truhoma, je namen zbrati čim več sredstev za nakup paketov hrane za ukrajinske begunce v Sloveniji. Pomagate lahko z nakupom vstopnice oziroma s spletno donacijo. Dvoboj se bo začel ob 19. uri, vstopnice lahko v predprodaji kupite v NK Baru (Kopališka 4), na voljo bodo tudi na blagajni pred vstopom na stadion. Cena posamične karte je deset evrov, za VIP-vstopnico boste odšteli 40 evrov.
Kot smo že pisali, je ukrajinska zasedba na sončno stran Alp pripotovala iz Rima, kjer se je pred dnevi pomerila z Romo in izgubila z 0:5, ob tem pa ne gre zanemariti spoznanja, da se bo nocoj predstavila ekipa, ki bo v nadaljevanju sezone igrala v skupinskem delu lige prvakov, kamor je uvrščena neposredno. Že to bi moral biti za prave ljubitelje nogometa zadosten razlog za odhod na stadion, če k temu dodamo še dobrodelnost, pa seveda v še toliko večji meri.
Omenimo še, da na klopi ukrajinskega velikana sedi Igor Jovićević, ki smo ga na slovenskem prizorišču spoznali v Celju, kjer se je zgodba hrvaškega strokovnjaka razpletla na dokaj neprijeten način, med njegovimi varovanci pa je tudi Neven Đurasek, ki je v prejšnji sezoni igral v dresu Olimpije in zbral šest prvenstvenih nastopov.

Članki iz rubrike