profimedia-0840008601 Svet24.si

Polovica slovenskih zalog žlahtne kovine je v ...

slovenska policija Svet24.si

Gruzijec peš bežal pred policisti

1701200126-dsc6052-01-1701200060836 Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega ...

peter gregorcic sr Reporter.si

Peter Gregorčič igra Janševo igro: glavni cilj ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

rudi-mlakar Njena.si

Rudi tudi v zunanjem svetu vse bolj priljubljen

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

rb
rb
0 07.08.2022 15:26:51

Kaj pa tole?! Iz slovenske lige v ... Tanzanijo! Da, prav ste prebrali (video)

Izkušeni napadalec v vzhodno Afriko.

V četrtek poskusu jim je uspelo. Dvakratni prvaki so se v Šiški veselili prve zmage v tej sezoni ter neprepričljivemu Bravu prizadejali drugi zaporedni poraz in že tretjega v dozdajšnjih 360 minutah. Domžalčani so zgodaj povedli, nato je bil edini namen ohraniti minimalno prednost za pozitivno psihološko injekcijo, ki so jo po obilo stresa v preteklem obdobju nadvse potrebovali.

V gostujoči zasedbi tudi tokrat ni bilo Dejana Georgijevića. In ga ne bo niti v prihodnje. Simon Rožman je dal jasno vedeti, da nanj ne računa in logična posledica je bila, da so Domžalčani z 28-letnim srbskim napadalcem prekinili pogodbo, medtem pa že ima nove delodajalce. Pred njim je nadvse zanimiv izziv, mirne duše ga lahko označimo za neobičajnega. Kariero bo namreč nadaljeval v Tanzaniji! Da, prav ste prebrali, njegov nov klub je Simba SC iz mesta Kariakoo, ki je zadnje prvenstvo končal na drugem mestu lestvice, novo se bo začelo 15. avgusta. Gre za daleč najuspešnejši tanzanijski kolektiv v zadnjem obdobju, ki je pred prejšnjo sezono kar štirikrat zapored osvojil naslov prvaka, vsega skupaj ima 22 šampionskih zvezdic.

Če vemo, da ekipo vodi srbski strokovnjak Zoran Manojlović, je selitev v vzhodno Afriko nekoliko manj presenetljiva, sicer pa gre za klub, ki domuje na stadionu Benjamin Mkapa in sprejme 60 tisoč gledalcev.

georgijevic af
alesfevzer.com

Članki iz rubrike