profimedia-0840008601 Svet24.si

Polovica slovenskih zalog žlahtne kovine je v ...

slovenska policija Svet24.si

Gruzijec peš bežal pred policisti

1701200126-dsc6052-01-1701200060836 Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega ...

peter gregorcic sr Reporter.si

Peter Gregorčič igra Janševo igro: glavni cilj ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

Poleg britanskega škandala, Rebel razkriva tudi druga sporna povabila, vključno z 2-milijonsko ponud Odkrito.si

Kraljeva družina - Orgije in droga na zasebnih ...

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

nu
nu
4 05.08.2022 14:55:39

V Slovenijo prihaja veliki up Crvene zvezde: Štajerci resno zagrizli za napadalca, ki je ...

vszi
Bo up Crvene zvezde od zdaj igral v Sloveniji?

Aleksandar Kahvić, mladi napadalec Crvene zvezde, letnik 2004, ki ga je sloviti britanski Guardian uvrstil med 60 najbolj talentiranih nogometašev v svojem letniku, bi lahko v novi sezoni igral v Sloveniji. "Za 192 centimetrov visokega napadalca so glavna karakteristika zadetki. Res so nekateri plod njegove fizične premoči v mlajših kategorijah, toda zagotovo ne želi pasti v stereotipe. Navdušil je po podpisu pogodbe s Crveno zvezdo in selitvi na posojo h Grafičarju, saj je dosegel kar osem golov na debiju za kadetsko ekipo. Navduševal je tudi v mladinski selekciji, zdaj čaka priložnost v prvi ekipi rdeče-belih," so takrat zapisali pri Guardianu. 


Ker Kahvić, ki je bil pred začetkom te sezone premaknjen h Grafičarju, Zvezdini podružnici, zaradi velike konkurence nima zagotovljene minutaže  Grafičar sta okrepila zelo izkušena nekdanja srbska in črnogorska reprezentanta Andrija Kaluđerović ter Filip Kasalica, in ker ima prednost pred njim tudi leto dni mlajši Matija Bubanj  pri Crveni zvezdi razmišljajo, kaj narediti s svojim talentiranim napadalcem. Kot poroča Mozzartsport, naj bi si Kahvića zaželeli pri Celju, kjer mu ponujajo redno igranje, Crveni zvezdi pa ponujajo sodelovanje v obliki delitve dobička od morebitne prihodnje prodaje Kahvića po formuli 50:50. 

Videli bomo, ali bo takšna ponudba Celja rdeče-bele iz Beograda zadovoljila. Razplet celotne zgodbe lahko pričakujemo že kmalu ... 

Članki iz rubrike