20120316-00343967 Svet24.si

Zaradi odločitve vlade kmalu dražji bencin in ...

nevihtna linija Svet24.si

"Neverjetna linija neviht" ni segla do Slovenije

marjan podobnik janez jansa bobo Necenzurirano

Nov nepremičninski posel Janeza Janše

nina krajnik-pl Reporter.si

To je resnica o »diplomatski« karieri Nine ...

karanovic-suler Ekipa24.si

Marko Šuler razblinil vse dvome: bo Radovan ...

Briljantina Njena.si

John Travolta: Moja draga Olivia, tako zelo te ...

sveca Ekipa24.si

Grozljivo in šokantno! Umorjen večkratni ...

nu
nu
4 05.08.2022 14:55:39

V Slovenijo prihaja veliki up Crvene zvezde: Štajerci resno zagrizli za napadalca, ki je ...

vszi
Bo up Crvene zvezde od zdaj igral v Sloveniji?

Aleksandar Kahvić, mladi napadalec Crvene zvezde, letnik 2004, ki ga je sloviti britanski Guardian uvrstil med 60 najbolj talentiranih nogometašev v svojem letniku, bi lahko v novi sezoni igral v Sloveniji. "Za 192 centimetrov visokega napadalca so glavna karakteristika zadetki. Res so nekateri plod njegove fizične premoči v mlajših kategorijah, toda zagotovo ne želi pasti v stereotipe. Navdušil je po podpisu pogodbe s Crveno zvezdo in selitvi na posojo h Grafičarju, saj je dosegel kar osem golov na debiju za kadetsko ekipo. Navduševal je tudi v mladinski selekciji, zdaj čaka priložnost v prvi ekipi rdeče-belih," so takrat zapisali pri Guardianu. 

Ker Kahvić, ki je bil pred začetkom te sezone premaknjen h Grafičarju, Zvezdini podružnici, zaradi velike konkurence nima zagotovljene minutaže  Grafičar sta okrepila zelo izkušena nekdanja srbska in črnogorska reprezentanta Andrija Kaluđerović ter Filip Kasalica, in ker ima prednost pred njim tudi leto dni mlajši Matija Bubanj  pri Crveni zvezdi razmišljajo, kaj narediti s svojim talentiranim napadalcem. Kot poroča Mozzartsport, naj bi si Kahvića zaželeli pri Celju, kjer mu ponujajo redno igranje, Crveni zvezdi pa ponujajo sodelovanje v obliki delitve dobička od morebitne prihodnje prodaje Kahvića po formuli 50:50. 

Videli bomo, ali bo takšna ponudba Celja rdeče-bele iz Beograda zadovoljila. Razplet celotne zgodbe lahko pričakujemo že kmalu ... 

Članki iz rubrike