Screenshot_2 Svet24.si

Umrl je Božidar Lapaine, hrvaški oblikovalec ...

spanje, raziskava Svet24.si

Sanje pod nadzorom

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

kucan drnovsek bobo Reporter.si

Kučanova huda napaka: Drnovška je imel za ...

slovenija odbojka najdic planinsec af Ekipa24.si

Kaj se dogaja v slovenski reprezentanci?! Novi ...

Tako bo potekal sončni mrk, ki je marsikoga prestrašil do kosti Odkrito.si

8. april, 2024 - Mrk, ki prinaša katastrofo?!

novak djokovic Ekipa24.si

Je zaradi tega počilo med Đokovićem in ...

nu
nu
0 02.08.2022 09:03:50

Pomagajte, če lahko, če vam ni vseeno! Evropski velikan v Domžalah za dober namen...

Mura - Domžale
Aleš Cipot
V sredo, 10. avgusta, ob 19h bo v Domžalah gostoval Šahtar Doneck! Rumena družina se bo z ukrajinskim velikanom pomerila v okviru dobrodelne akcije, ki jo organizira Truhoma, spletna platforma, ki jo je razvila Ana Lukner Roljič, ustanoviteljica Anine zvezdice.

Namen tekme? Prek platforme zbrati čim več sredstev za nakup dobrodelnih paketov za ukrajinske begunce v Sloveniji.

NK Domžale se je po čudoviti večletni izkušnji sodelovanja z Anino zvezdico kot prvi športni klub odločil pristopiti tudi k platformi Truhoma. V prvem projektu je cilj zbrati 500 dobrodelnih paketov s hrano v vrednosti 20,00 EUR za ukrajinske begunce v Sloveniji, ki so čez noč ostali brez strehe nad glavo in osnovnih življenjskih potrebščin.

Zakaj se je klub odločil za takšno obliko pomoči in kaj pravzaprav je Truhoma? Izvršni direktor Matej Oražem je pojasnil: “Truhoma je edinstveno zasnovan projekt, s katerim se celoten prispevek nameni nakupu paketov hrane, ki gredo neposredno tistemu, ki mu želite pomagati. Brez posrednikov, brez stroškov in brez zavlačevanja. Ker z Ano sodelujemo že dobro desetletje, je logičen naslednji korak pristop k modernejšim oblikam dobrodelnosti. Tokratna akcija v okviru prijateljske tekme z ukrajinskim prvakom bo sicer namenjena zbiranju pomoči za ukrajinske begunce, želimo pa opozoriti tudi na platformo Truhoma, ki organizira številne plemenite projekte. Ob tej priložnosti vse naše navijače in podpornike ter ostale ljubitelje nogometa vabim na tekmo, da skupaj z nogometom ponovno naredimo nekaj dobrega.”

Poleg nakupa vstopnice (10,00 EUR) lahko na zelo enostaven način preko spletne strani NK Domžale za ukrajinske begunce v Sloveniji – Truhoma pomagate vse do konca meseca avgusta.

Članki iz rubrike