volilni-kongres, Matjaž Han Svet24.si

Hanu zaenkrat ni uspelo ustaviti padanja podpore ...

kresovanje, križe 2023 Svet24.si

Bo vreme zdržalo do kresovanja?

1683742182-dsc7277-01-1683742078866 Necenzurirano

Šest ustavnih sodnikov razkrilo dodatne ...

bogovic tomc zver Reporter.si

Skrivajo premoženje: razkrivamo nepremičnine, ki...

soudani hilal gw Ekipa24.si

Ojoj! Kaj je zgrešil veliki zvezdnik Maribora, ...

rudi-mlakar Njena.si

Rudi tudi v zunanjem svetu vse bolj priljubljen

oblak danilovic Ekipa24.si

Takšnega Oblaka ne poznamo! Njegova izbranka je ...

nu
nu
1 02.08.2022 07:38:23

Uh, kakšno sporočilo Green Dragonsov pred večnim derbijem! Nekdanji igralci Olimpije so podprli navijače in vodstvu kluba sporočili... (video)

Kakšno je stanje v ljubljanski Olimpiji? Na prvenstveni lestvici je videti odlično, ampak...

Najzvestejši navijači ljubljanske Olimpije, navijaška skupina Green Dragons, je vodstvu kluba poslala novo, tokrat zelo odmevno sporočilo. Green Dragonsi si želijo zdrav klub z zdravim vodstvom! Že pred časom so jasno in glasno izrazili nestrinjanje s trenutnim vodstvom Olimpije, predsednikom Adama Deliusom in direktorjem Igorjem Barišićem. Tokrat so jih podprli nekdanji igralci Olimpije, med njimi tudi Andraž Šporar, Arif Zarifović, Kenan Bajrić in tudi velik navijač Olimpije, vrhunski atlet Luka Janežič. 

Dragonsi sporočajo, da se ne bodo vdali in pozivajo vse navijače, da se jim pridružijo na večnem derbiju, ki bo v nedeljo v Ljudskem vrtu

Green Dragonsi so zapisali: 

ZELENA SLOVENIJA!
Bitki za zdrav klub so se pridružili tudi številni nekdanji nogometaši in znani navijači naše ljubezni, ki glasno v en glas sporočajo: SKUPAJ DO KONCA ZA ZDRAVO OLIMPIJO!
A vse skupaj je šele začetek, naša borba se mora stopnjevati, zato je čas, da se nam pridružite vsi z zelenim srcem, ki vam ni vseeno za prihodnost ljubljanskega ponosa. Olimpija je večja od vseh nas, zato stopimo skupaj!
Naslednja priložnost za to prihaja že ta vikend, ko se odpravljamo v Maribor. Izgovorov ni, Olimpija nas potrebuje bolj kot kadarkoli prej! Na gostovanje gremo z busi, cena je 15€ za člane, 20€ za nečlane, več informacij o zboru pa kmalu. Hkrati sporočamo, da sta dva busa že polna, zato pohitite!
Prijave: https://green-dragons.com/vsi-v-maribor/
Igor, Adam in kompanija… za razliko od vas je Olimpija večna.
VSI V MARIBOR, ZA ZDRAVO OLIMPIJO!

Članki iz rubrike