blagajna, denar, kraja Svet24.si

V centru Ljubljane sta otroka učila tatinske ...

melone Svet24.si

Dišeča melona za hidracijo telesa in zaščito ...

grad-poženik Necenzurirano

Bi kupili grad? Prodaja se tudi zaradi bivšega ...

tina gaber robert golob pl Reporter.si

Redek prizor: Robert in Tina, Janez in Urška so ...

nogomet slovenija - srbija Ekipa24.si

Dan D za Slovence! V Kölnu obračun z Anglijo za ...

aleš-valič Njena.si

Aleš Valič o odnosu z ženo, vnukih in svojem ...

koln nogomet siddharta euro 24 mm Ekipa24.si

Kakšna norišnica! Nepozabni prizori s koncerta ...

STA
STA
0 28.07.2022 07:21:20

Dan D: Danes trije slovenski klubi v boj za Evropo, najtežje delo čaka Olimpijo!

www.alesfevzer.com
Pred nogometaši iz Murske Sobote, Kopra in Ljubljane so danes povratne tekme drugega kroga kvalifikacij v konferenčni ligi. Olimpija bo v Stožicah ob 19. uri gostila romunski Sepsi, Mura uro kasneje v Fazaneriji irski St. Patrick's, Koper pa se bo prav tako 20. uri v gosteh pomeril z lihtenštajnskim Vaduzom.

Mura je pred tednom dni v Dublinu igrala neodločeno 1:1. Večji del tekme je bila v podrejenem položaju, kljub temu pa je povedla v 27. minuti, potem ko je kosovski napadalec Mirlind Daku izkoristil grobo napako zadnje domače vrste. Irska zasedba je v drugem polčasu dosegla izenačujoči zadetek, v končnici pa ostala brez svojega pomembnega člena Marka Doyla, ki je prejel rdeči karton in izgubil pravico nastopa v Prekmurju.


Koper je pred tednom dni na svoji Bonifiki nepričakovano izgubil proti Vaduzu z 0:1, popravni izpit pa bo imel na današnji povratni tekmi v alpski kneževini. V še težjem položaju so Ljubljančani, ki bodo na današnji domači tekmi proti romunskemu predstavniku skušali nadoknaditi zaostanek 1:3.

Muro v primeru napredovanja v naslednjem krogu čaka zmagovalec bolgarsko-makedonskega dvoboja CSKA Sofija - Makedonija. Koper se bo v primeru zmage nad Vaduzom pomeril z boljšim iz belorusko-turškega dvoboja Bate Borisov - Konyaspor, Olimpija pa z zmagovalcem hrvaško-švedskega obračuna Rijeka - Djurgarden.

Članki iz rubrike