asteroid Svet24.si

Mimo Zemlje drvi asteroid v velikosti nogometnega ...

poletje, pahljača, vročina Svet24.si

Preprosti triki, kako ohladiti dom, če nimate ...

litijska-stavba Necenzurirano

Naš denar gre za njihove nagrade in jahte. Zato, ...

IMG_6225 Reporter.si

Slovenec je lahko le nemočno besnel ob ...

kek (3) Ekipa24.si

Noro! Kek osupnil, glejte, česa Slovenci niso ...

Hannah Louise Hill je omrežila 36-letnika Odkrito.si

Pazite se te vplivnice! Prevarala je že mnoge!

sesko 2 Ekipa24.si

Šešku moramo zdaj pomagati, kot je on pogosto ...

nu
nu
10 21.07.2022 21:54:29

Joj! Dober začetek, potem pa velik padec in polom Olimpije!

Martin Metelko
Olimpija je na prvi tekmi drugega kroga kvalifikacij za konferenčno ligo gostovala v Romuniji pri Sepsiju.

Po zgodnjem vodstvu, ko je že v četrti minuti po podaji Pedra z glavo zadel Svit Sešlar, je delovalo, da bodo Ljubljančani iz Romunije odnesli dober rezultat, toda v sodnikovem dodatku prvega polčasa je v kazenskem prostoru spodrsnilo Davidu Sualeheju, ki je podrl napadalca Sepsija in sodnik je pokazal na belo točko. To je Matevž Vidovšek sprva ubranil, toda odbita žoga je prišla nazaj do Mariusa Stefanescuja, ki jo je tokrat poslal v mrežo zmajev.

V 66. minuti se je Sešlar spremenil iz junaka v bedaka, ko je podrl nasprotnikovega napadalca za novo enajstmetrovko za domačine, ob tem mu je sodnik pokazal tudi rdeči karton. Toda ponovno se je izkazal Vidovšek, ki je ubranil tudi drugi strel z bele točke. Do konca so morali zmaji zdržati z igralcem manj, vendar jim to ni uspelo, saj so v 84. minuti prejeli zadetek iz kota, ko se je na drugi vratnici sam znašel Nicolae Paun in žogo poslal v prazno mrežo. Vendar to še ni bilo vse, ko se je zdelo, da bo Olimpija uspela zadržati minimalen poraz, je po predložku žogo v lastno mrežo poslal Mateo Karamatić in postavil končni izid 3:1 za Sepsi. 

Tako je pred varovanci Alberta Riere težka naloga na domači tekmi, ki sledi čez teden dni, saj bo zmaga z vsaj dvema zadetkoma prednosti nujna za napredovanje.

Članki iz rubrike