sekolar, mizna krožna žaga Svet24.si

Zaradi nove omrežnine gospodarstvo na okope, ...

traktor Svet24.si

Tatvina traktorja - pozor, pomagajte najti tatu

1715949373-dsc06037-1715949336712 Necenzurirano

"Ne morem izključiti, da so na uradu vzporedno ...

nkbm_bobo Reporter.si

Poraz NKBM: z diletantsko tožbo hotela ...

aretacija Ekipa24.si

Vklenjen v lisice! Policija po prometni nesreči ...

Kate se je odločila, da bo okrevala na res rajskem otoku Odkrito.si

Kate Middleton - okreva "skrita v raju!"

luka doncic pljunil Ekipa24.si

Kaj? Luka Dončić je v neposrednem prenosu med ...

ro
ro
7 17.07.2022 11:19:23

Znani možni nasprotniki Olimpije, Kopra in Mure v 3. krogu kvalifikacij za konferenčno ligo. Zmaji in kanarčki v istem bobnu ...

Aleš Cipot
V ponedeljek v Nyonu naslednji ples žogic.

V četrtek slovenske predstavnike čakajo prve tekme drugega kroga kvalifikacij za konferenčno ligo, že v ponedeljek bodo v Nyonu izžrebali pare tretjega kvalifikacijskega kroga. Uefa je medtem klube razdelila v šest skupin in tako zmanjšala število možnih nasprotnikov.

Če bo Olimpija uspešnejša od romunskega Sepsija, bo nasprotnik zmajev v tretjem krogu eden od zmagovalcev dvobojev St Joseph’s (Gibraltar)  Slavia Praga (Češka), BATE Borisov (Belorusija)  Konyaspor (Turčija), Rijeka (Hrvaška)  Djurgarden (Švedska), Fehervar (Madžarska)  Gabala (Azerbajdžan) ali ukrajinska Zorja Lugansk.

Tako kot Ljubljančani so v skupino šest s statusom nenosilca uvrščeni tudi Koprčani, ki bodo v drugem krogu merili moči z Vaduzom iz Lihtenštajna, kar pomeni, da imajo kanarčki in zeleno-beli iste možne tekmece.

Mura je "padla" v skupino tri in prav tako nima statusa nosilca. Če bodo črno-beli preskočili irski St. Patrick’s Athletic, bo tretja ovira eden od zmagovalcev dvobojev Basel (Švica)  Crusaders (Severna Irska), Tuzla City (Bosna in Hercegovina) – AZ Alkmaar (Nizozemska), Royal Antwerp (Belgija)  Drita (Kosovo), Levski Sofija (Bolgarija)  PAOK (Grčija).

Članki iz rubrike