favorskaya Svet24.si

Ruske oblasti aretirale novinarko, ki je pokrivala...

Natasha Diddee Svet24.si

Priljubljena blogerka leta živela brez želodca, ...

jv_0 Necenzurirano

Kaj se skriva v ozadju nenadnega odhoda direktorja...

kucan drnovsek bobo Reporter.si

Kučanova huda napaka: Drnovška je imel za ...

doncic Ekipa24.si

Zaigralo vam bo srce! Ste videli, v kakšni majici...

Kanyne West, Harry in P Odkrito.si

Harry v pedofilski mreži P. Diddyja??!!

ronaldo sesko lv Ekipa24.si

Srbi zaradi Slovenije že trepetajo pred evropskim...

nu
nu
1 24.06.2022 17:16:24

Kakšno ekipo gradi Olimpija? Pripeljala je novega igralca iz hrvaške druge lige! Celje, Maribor, Mura kupujejo...

NKOLIMPIJA.SI
Eno od največjih imen slovenskega nogometa, ljubljanska Olimpija, kupuje igralce, ki... Kaj to pomeni?

Olimpija je igralski kader okrepila z desnim bočnim branilcem Ivanom Lagundžićem. Kot so sporočili iz ljubljanskega kolektiva, je 23-letnik podpisal pogodbo do 30. junija 2023 z možnostjo podaljšanja še za eno leto.
Lagundžić prihaja iz zagrebške Kustošije, v prejšnji sezoni je v drugi hrvaški ligi zbral 21 nastopov. Mladinski staž je opravil v Dragovoljcu in zagrebški Lokomotivi, ob prehodu v člansko konkurenco pa je prestopil v Hask, ki prav tako prihaja iz Zagreba. Od tam je preko Dragovoljca in NK Špansko svojo sredino našel v NK Kustošija, so pojasnili pri Olimpiji.
"Zelo sem vesel, da sem se pridružil klubu, kot je Olimpija. Ekipa je odlična in fantje so me lepo sprejeli medse. Nadejam se, da je pred nami uspešna sezona. Najprej nas čakata še dve pripravljalni tekmi, potem pa bo tu že prvi evropski preizkus," je povedal Lagundžić, ki se je ekipi pridružil na pripravah na Bledu.
"Fizično sem dobro pripravljen, čeprav sem se taboru Olimpije pridružil šele na pripravah. Mogoče bom potreboval dan ali dva, da se vklopim v ritem treningov, a ne dvomim, da se mi bo hitro uspelo privaditi na novo okolje," je dodal.

Kakšno sporočilo pošilja Olimpija navijačem? Da bo ekipa postala poligon za hrvaške drugoligaške igralce? No, morda pa smo preveč skeptični in bodo igralci, ki so prišli v klub pokazali, da lahko igrajo na precej višji ravni kot je hrvaška druga liga. Ne smemo soditi v naprej. 

Članki iz rubrike