Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
08.06.2022 08:55:13
Deli članek:

Od danes najbolje plačan v slovenski ligi? Prvi strelec lanske sezone tik pred podpisom pogodbe!

Grega Wernig

Ognjen Mudrinski, ki je bil prvi strelec lanske sezone Prve lige Telemach, že od danes član Celja?

V Celju se je tudi uradno začelo obdobje po Simonu Rožmanu. Njegov naslednik je bil potrjen v ponedeljek, na včerajšnjem popoldanskem treningu je Roman Pilipčuk svoje nove varovance spoznal tudi v delovnem okolju in s člani nove trenerske garniture. Pomočnika v trenerskem štabu bosta Darijan Matić, nekdanji slovenski reprezentant in kapetan Olimpije, ki je kruh služil tudi v Ukrajini, in Ivan Pilipčuk, sin glavnega trenerja, na mesto trenerja vratarjev se vrača Amel Mujčinović. Pilipčuk je Celjane sicer v živo spremljal že na dveh tekmah pretekle sezone, a bo v zasedbi iz knežjega mesta pred začetkom novega tekmovalnega obdobja pričakovano prišlo do novih sprememb.

V celjsko zasedbo se je po sedmih letih (in treh klubih) vrnil Gregor Bajde, ni pa bilo novega obraza, o katerem se je v zadnjih dneh govorilo najglasneje. To naj bi se spremenilo že danes, kot razkrivajo kolegi z Ekipe SN, je prvi strelec lanske sezone Prve lige Telemach Ognjen Mudrinski na pragu podpisa pogodbe. Še več, postal naj bi celo najbolje plačan igralec med slovensko elito.

CELOTEN ČLANEK IN ŠE PRECEJ VEČ O DOGAJANJU V SLOVENSKEM NOGOMETU SI LAHKO PREBERETE SAMO V SREDINI TISKANI IZDAJI EKIPE SN, KI JE NA VOLJO TUDI NA TRAFIKA24.SI!