zahi hawass Svet24.si

Resnični Indiana Jones

david cameron, kijev Svet24.si

Britanski zunanji minister z izjavo prestopil ...

matjaz kovacic bobo Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so ...

tina gaber robert golob krizarjenje ickoti Reporter.si

Golob ni imel časa razmišljati o naši ...

roglic Ekipa24.si

Zdaj je znano, kje bo Primož Roglič koval formo ...

Sašo Miljuševič Njena.si

Kaj se danes dogaja s prvim zmagovalcem ...

irving-doncic Ekipa24.si

'Moj brat!' Kakšne besede Kyrieja Irvinga o Luki ...

Ekipa SN/nu
Ekipa SN/nu
0 01.06.2022 10:30:41

Šok vseh šokov! Kakšen Maribor, Mudrinski tarča rivala iz slovenske lige, zanj so resno zagrizli v ...

Grega Wernig
Če bi se Ognjen Mudrinski kdaj odločil, da mu njegovo sicer močno, mogočno ime ni všeč in bi se preimenoval, bi se lahko preimenoval v – Predrag. Vsaj za Maribor. Morda ne za Celje. Grofje so namreč resno 'zagrizli' za najboljšega strelca in najboljšega posameznika prejšnje sezone, prizadevajo si ga pripeljati v svoje vrste, pripravljeni so mu plačati tudi zajetno plačo.

Ne mine dan, da se ne bi pojavljale takšne in drugačne govorice v zvezi s prestopi nogometašev. Logično, je pač čas kislih kumaric v svetu nogometa. Igralci so na zasluženih počitnicah, športni direktorji sestavljajo mozaik za naslednjo sezono. Eden od tistih snovalcev kadrovske politike, ki ima zelo težko nalogo, je zagotovo Marko Šuler. Ta se zaveda, da mora dodobra okrepiti svoj kader, če želi biti konkurenčen tam, kjer je to najbolj treba – v Evropi. 

Maribor je takoj po tekmi z Muro ostal brez treh zelo pomembnih nogometašev začetne enajsterice, ki so bili v Ljudski vrt posojeni. Odšli so Ognjen Mudrinski, Marko Alvir in Đorđe Ivanović. Šuler je sicer prepričan, da ima v rokah močne adute, s katerimi bo omenjeno trojico vrnil nazaj v štajersko prestolnico, vendar se vedno bolj zdi, da športni direktor Maribora dela račun brez krčmarja, vsaj v primeru Mudrinskega.



Pravo presenečenje je, da je prvi strelec minule sezone Prve lige Telemach tarča še enega štajerskega kluba. Kot razkrivajo kolegi s tiskane izdaje Ekipe SN, so se zanj močno ogreli Celjani, njihova ponudba naj bi bila veliko višja od ponudbe Maribora, vendar se za zdaj zatika pri plačilu provizije agentu srbskega napadalca.

CELOTEN ČLANEK SI LAHKO PREBERETE SAMO V SREDINI TISKANI IZDAJI EKIPE SN, KI JE NA VOLJO TUDI NA TRAFIKA24.SI.

Značke: maribor, mudrinski

Članki iz rubrike