pokol-v-šoli-vladislava-ribnikarja, obletnica-pokola Svet24.si

Srbija pred obletnico krvavega poboja v beograjski...

azijski sršen, invazivna vrsta Svet24.si

Škodljivi azijski sršen je že pri naših ...

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

hisa brglez-pl016 Reporter.si

Hiše, avti in bančni računi evropskih ...

doncic Ekipa24.si

Kakšen odgovor Luke! Je kdo dvomil vanj? Vsem je ...

Tudi Brad Pitt je obupal .. Odkrito.si

Koga briga Barbariga?!

crypto.com arena Ekipa24.si

Sramota leta! V LA-ju skušali takole provocirati ...

nu
nu
1 16.05.2022 18:41:34

Šok na Obali! Noro, kaj se je zgodilo na Koper - Radomlje: Mariborske sanje so spet živeeeeee!

Domen Jančič
Neverjetno - Koper je s porazom 1:3 proti Radomljam zapravil vodstvo na lestvici.

Gostje iz Radomelj so na Primorsko prišli odigrat tekmo s povsem svojimi načrti in se niso ozirali na šampionske apetite gostitelje. Tako so v 25. minuti Radomlje povedle in so nadaljevale po svoji poti tudi ob dejstvu, da Koper ni zajela panika, temveč je praktično takoj izenačil. A kaj ko se je enako hitro znašel v vnovičnem zaostanku, pri čemer je ekipa iz Ljubljanske kotline vodstvo 2:1 odnesla tudi do konca polčasa ter na odmor med polčasoma. 

Lahko si predstavljamo, da so v koprski slačilnici zvonili vsi alarmi in da je vrag odnesel šalo, zato je bilo jasno, da bo Koper skušal nazaj na igrišče priti bolj odločen, bolj napadalen in pripravljen narediti vse za preobrat. Potreboval je popolnega, kajti jasno je bilo, da remi sicer prinaša točkovno izenačenje in po nekaterih čudnih interpretacijah še naprej začasno vodstvo Kopra - a po drugi strani je bilo jasno, da enako točk po zadnjem krogu naslov daje Mariborčanom. 

V štirih medsebojnih dvobojih so bili namreč vijoličasti boljši, zato je Koper na vsak način hotel zmago - da mu ne bi bilo treba razmišljati, kaj in koliko lahko Maribor iztrži v zadnjem krogu proti Muri. Namesto tega pa - šok. Popoln šok v podobi vodstva Radomelj 3:1, ko je v 56. minuti zadel Guzina. In ko bi Koprčani počasi bili zadovoljni že, če bi jim nekako uspelo izvleči neodločen izid ter pred zadnjim krogom upati, da lahko vendarle spet prehitijo Maribor.   

A tudi to so ostale le pobožne želje. Sproščeni Radomljani so igrali svojo igro, panični Koprčani pa so se zaletavali. Čas je tekem, Mariborove sanje so bile vedno bolj žive. In so nakoncu tudi povsem oživele. S točko prednosti pred zadnjim krogom.  

Članki iz rubrike