Robert Golob Svet24.si

Robert Golob o priznanju Palestine: »Grozote so ...

psički Svet24.si

V avtomobilu prevažal 30 psičkov

borut petek Necenzurirano

Sin novega lastnika Panvite z Borutom Petkom kupil...

mark breznik-saso radej Reporter.si

56.532 evrov: to je rekorder po zaslužku med ...

Rhea Bullos Ekipa24.si

'Superge' za 200 evrov? Ne, tudi tako se lahko ...

adam kromer Njena.si

Ljubezen iz šova: V štirih letih tretjič ...

ekipa ilek stuhec Ekipa24.si

Kaj je narobe? Slovenci bežijo v tujino! Jih doma...

nu
nu
36 08.05.2022 11:30:46

Po DRAMI v Ljubljani Maribor UDARIL v svojem slogu! Komentar je enostaven: bili smo ...

Grega Wernig
Trener Maribora Radovan Karanović po tekmi, ki je vijoličaste spravila v zelo neugoden položaj na prvenstveni lestvici.

Mariboru je spodletelo v nepravem času, dva kroga pred koncem so pred seboj spustili Koprčane, ki imajo zdaj na vrhu lestvice dve točki prednosti pred vijoličastimi. Kaj se je dogajalo v Ljubljani? Bravo je slavil s 3:1, številni so prepričani, da so bili gostje oškodovani, takšno pa je več kot očitno mnenje tudi znotraj vijoličaste zasedbe.

"Komentar je enostaven: bili smo slabi, preslabi. Obenem pa je takrat, ko bi se lahko vrnili, ko smo se poskušali pobrati, prišlo do takšnih in drugačnih odločitev. Potem smo ob zaostanku igrali na silo, sicer poskušali določene zadeve, toda kljub vsem poskusom je glavna ugotovitev, da nismo bili v pravi podobi," je v pogovoru po tekmi dejal trener Radovan Karanović.



Kako pojasniti takšno podobo? "V takšni tekmi bi potrebovali večjo mero bojevitosti, za prikazano ni opravičila. Bravo nas ni presenetil, pričakovali smo njihovo podobno igro, a se nismo ustrezno odzvali. Skušam na nek način razumeti fante, saj je bila po dolgem času ena naših slabših predstav. Ob pritisku boja za naslov je tudi pomembnost tekme naredila svoje, prvič smo bili v spomladanskem delu v situaciji, da smo morali loviti prvo mesto. Nikakor nam ni uspelo preobrniti poteka. Poskušali smo, ni se izšlo. Lahko rečem, da je poraz moja krivda, zato odgovornost prevzemam nase."

Kaj pa enajstmetrovki? "Dobil sem samo rumeni karton, zaradi enega vprašanja. Tako da sojenja ne bi komentiral," je za spletno stran mariborskega prvoligaša zaključil Karanović.

Značke: maribor, karanović

Članki iz rubrike