bencin Svet24.si

Opolnoči pocenitev bencina in dizla

najden-predmet Svet24.si

Ste izgubili skiro ali motoristični kovček?

bali Necenzurirano

Poslanski turizem: za tri dni v resort na ...

ana-petrič Reporter.si

Slovenka leta odpuščena: vrata ji je pokazala ...

luka doncic oklahoma dallas pm Ekipa24.si

Noro! Dončić in Dallas sta po tem izjemnem ...

skrito-v-raju Njena.si

Skrito v raju: Zaključek 1. sezone zaznamovale ...

doncic Ekipa24.si

Nastavite budilke: jasno je, kdaj bo Dallas igral ...

rb
rb
0 04.05.2022 10:18:43

ZAMENJAVA trenerja v 1. SNL? Odzval se je (NOVI) PREDSEDNIK kluba …

Obstanek si bodo poskušali zagotoviti po daljši poti.

Teorija še ponuja drugačen razplet, toda bolj ali manj je jasno, da je tri kroge pred koncem prvenstva šest točk naskoka pred zadnjeuvrščenim Aluminijem dovolj, da bo Tabor ostal deveti in si bo obstanek med elito poskušal zagotoviti v dodatnih kvalifikacijah, kjer bo na nasprotni strani skoraj gotovo kranjski Triglav. V dvoboju z Radomljani so Kraševci zamudili zadnjo priložnost, da bi morda še lahko upali, da bi se v prihajajočih 270 minutah povzpeli celo na osmo mesto na lestvici in se izognili stresu; v Sežani so se s trenutno stvarnostjo sprijaznili.

"Ta sezona je za našo člansko ekipo zagotovo najzahtevnejša do zdaj. Moštvo se spoprijema s številnimi izzivi, tako na igrišču kot zunaj njega, pri čemer nas nenehno spremlja občutek, da je velikokrat manjkalo izjemno malo, pa bi se posamezne tekme in celotna zgodba odvile drugače. Danes, tri tekme pred koncem prvenstva, moramo tako sprejeti dejstvo, da nam ostaja pot do obstanka v ligi, ki vodi skozi dodatne kvalifikacije," je na klubski spletni strani zapisal Davor Škerjanc, ki je od 15. februarja tudi predsednik kluba. Nasledil je Branka Dikića, ki na nedavni skupščini ni sprejel novega mandata.
V nadaljevanju je prvi mož Sežancev (vnovič) zavrnil namigovanja, da bi se utegnila zgoditi menjava na trenerski klopi: "Tudi po porazu proti Radomljam ostaja grenak priokus in občutek, da bi si fantje zaslužili dosti več. Kljub temu trdno verjamemo v moštvo in strokovno vodstvo na čelu s trenerjem Dušanom Kosićem, ki uživa stoodstotno podporo uprave kluba," je zagotovil Davor Škerjanc in dodal: "Vsaka uspešna zgodba na svoji poti naleti na izjemne izzive. Verjamem, da bomo v klubu izzive, ki so pred nami, izkoristili za postavitev trdnejših temeljev za prihodnje uspehe članske ekipe. Z optimizmom pa nas te dni navdajajo tudi uspehi drugih klubskih selekcij."

dusan kosic ac
Aleš Cipot

Članki iz rubrike