Klemen Jaklič Svet24.si

Ustavni sodnik Jaklič trdi, da ni potreboval ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

1709556859-172a8714-1709556621461 Necenzurirano

Kako rešiti javno zdravstvo? Ministrica naj ukine...

zala tomasic Reporter.si

Janšev propagandist Tomašič zlorablja Nova24TV ...

mattias skjelmose Ekipa24.si

Groza! Tresočega kolesarskega zvezdnika so komaj ...

Pogled, ki pove vse! Odkrito.si

Meghan - ljubosumni izpad? Ženski ukazala, naj se...

Luka Dončić Ekipa24.si

Dončič je kralj! Vsi se posebej pripravljajo na ...

nu
nu
5 02.05.2022 10:32:49

TEŽAVE V GARDEROBI Olimpije?! Prosinečki BREZ OVINKARJENJA: Kdor si želi tega, naj raje IGRA GOLF!

alesfvezer.com
Almedin Ziljkić ni bil zadovoljen s potezo Roberta Prosinečkega.

Olimpija je na mestnem derbiju z Bravom dobila pomembne tri točke in v lovu na evropske kvalifikacije ohranila prednost pred četrtouvrščeno Muro. Zeleno-beli so Šiškarje premagali po šestih neuspelih poskusih, tehtnico pa je na stran zmajev obrnil predvsem dober prvi polčas, v katerem je četa Roberta Prosinečkega nadigrala nerazpoloženo gostujočo ekipo.

V drugem polčasu je bilo razmerje moči precej drugačno, Prosinečki je v iskanju svežine opravil tudi nekaj (pričakovanih) zamenjav.  Največ pozornosti je poželo dogajanje ob prvi, ko je sredi 63. minute v igro namesto Almedina Ziljkića vstopil Aljoša Matko.

Ziljkić je bil nad zamenjavo najprej očitno presenečen, po vsej verjetnosti je pričakoval, da bo Matko na svojem naravnem položaju zamenjal Aldairja, nato pa je 26-letni občasni reprezentant Bosne in Hercegovine izrazil odkrito nezadovoljstvo nad potezo svojega trenerja. O tem, kakšen je bil epilog kriljenja z rokami in izmenjave nekaj ostrih besed, so kolegi s tiskane izdaje Ekipe SN po tekmi vprašali hrvaškega stratega na klopi Olimpije.

"To je njegov problem, nimam mu kaj reči. Mi treniramo in funkcioniramo kot ekipa, tega se morajo zavedati vsi. Če želiš delati individualno, če želiš biti posameznik, potem je bolje, da igraš golf ali tenis. To je ekipni šport, živimo kot ekipa in moje poslanstvo je, da znotraj te ekipe ustvarim pravo vzdušje, timski duh. Samo tako lahko pridemo do želenih rezultatov, samo tako lahko zmagujemo in mislim, da smo v tem trenutku na pravi poti," je bil jasen Veliki Žuti.

Članki iz rubrike