Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
rb
rb
24.04.2022 10:08:14
Deli članek:

Po skalpu Mure DRAMA na tribuni mlinarjev! Posredovati so morali REŠEVALCI …

Navijač Radomelj potreboval zdravniško pomoč.

Po remiju v Ljudskem vrtu je Radomljanom znova uspelo nekaj velikega. Na stadionu ob Kamniški Bistrici so spravili na kolena aktualne prvake iz Murske Sobote in z zmago 3:2 osvojili nadvse pomembne točke v boju za neposredni obstanek med elito. Nermin Bašić in njegovi varovanci so zdaj od dodatnih kvalifikacij oddaljeni sedem točk oziroma imajo toliko prednosti pred devetouvrščenim Taborom, toda pozor  v prihodnjem krogu se bosta ekipi v medsebojnem obračunu udarili v Sežani.

Delež k izjemno pomembnemu uspehu rumeno-črnih so prispevali tudi mlinarji, ki so od prve do zadnje minute spodbujali svoje ljubljence in jim namenjali energijo, hkrati so znova razkrivali prijateljstvo s prekmurskimi kolegi. "Black Gringos, Black Gringos," so sredi drugega polčasa skandirali člani domače navijaške skupine. "Mlinarji, mlinarji," so jim odgovarjali Sobočani.

Naposled so se torej veselili domačini, po tekmi pa se je na njihovi tribuni dogajala drama. Eden od navijačev je namreč potreboval nujno zdravniško pomoč. Kar nekaj časa je trajalo, da ga je zdravniško osebje spravilo do reševalnega vozila in ga potem odpeljalo v bolnišnico. Po nekaterih informacijah naj bi padel z ograje in se z glavo udaril ob stol, informacij o njegovem stanju za zdaj ni.