sekolar, mizna krožna žaga Svet24.si

Zaradi nove omrežnine gospodarstvo na okope, ...

traktor Svet24.si

Tatvina traktorja - pozor, pomagajte najti tatu

1715949373-dsc06037-1715949336712 Necenzurirano

"Ne morem izključiti, da so na uradu vzporedno ...

1696960818-172a6788-1696960549922 Reporter.si

Teorije zarote: bo Anžetu Logarju uspelo prevzeti...

aretacija Ekipa24.si

Vklenjen v lisice! Policija po prometni nesreči ...

Afera ogroža von der Leyenovo politično prihodnost, saj poteka v obdobju pred evropskimi volitvami, Odkrito.si

Ursula von der Leyen in primer Pfizergate

luka doncic pljunil Ekipa24.si

Kaj? Luka Dončić je v neposrednem prenosu med ...

nu
nu
0 22.04.2022 08:42:02

RECEPT ZA USPEH? Nekdanji slovenski selektor na pragu vrnitve v slovenski nogomet!

Profimedia
Bo novi trener Domžal nekdanji slovenski selektor Slaviša Stojanović?

Domžalčani so v slovenskem pokalu prejeli bolečo zaušnico. Slovenska stalnica v evropskih pokalih je v domačem prvenstvu bržkone zapravila vse možnosti za uvrstitev v kvalifikacije evropskih tekmovanj, izhod v sili je bil pokal. Toda ... Razplet tekme z Bravom je poskrbel za precej slabe volje, hkrati pa naj bi zapečatil usodo trenerja Dejana Djuranovića.

"Vidim se na klopi, seveda. Ne vidim razloga, da ne bi bilo tako. Opravljam svoje delo, drugi pa bodo ocenili, ali je to zadovoljivo in zadostno, da to ekipo vodim še naprej," je na vprašanje o svoji prihodnosti odgovoril Djuranović, a najboljši trener lanske izvedbe slovenskega prvenstva konca letošnje sezone po informacijah kolegov s tiskane izdaje Ekipe SN ne bo dočakal na domžalski klopi. Na zadnjih tekmah naj bi ekipo vodil pomočnik Rok Hanžič, ki pa naj bi bil le začasna rešitev pred precej bolj odmevnim prevzemom trenerskega krmila.



Prva namigovanja o vrnitvi Slaviše Stojanovića ob Kamniško Bistrico so se pojavila že ob koncu jesenskega dela, ko so bili Domžalčani že daleč od želenih mest. Kljub pogovorom med klubom in najuspešnejšim trenerjem v njegovi zgodovini do zamenjave takrat ni prišlo in januarske priprave so se nadaljevale pod taktirko Dejana Djuranovića. Tudi zaradi tega ni presenetljivo, da so se enaka, a še glasnejša namigovanja pojavila tudi zdaj. In da je zdaj poteza za obe strani še toliko bolj logična. Stojanović je sedel na klopi ob osvojitvi obeh državnih naslovov v zgodovini kluba, hkrati pa se zdi pravi čas, da se nekdanji slovenski selektor po bolgarski epizodi, ki jo je presekal težji potek okužbe s koronavirusom, vrne ob nogometne zelenice.

VEČ O SLOVENSKEM NOGOMETU IN DOGAJANJU V DOMŽALAH SI LAHKO PREBERETE SAMO V PETKOVI TISKANI IZDAJI EKIPE SN, KI JE NA VOLJO TUDI NA TRAFIKA24.SI.

Značke: domžale, stojanović

Članki iz rubrike