boštjan-močnik 2 Svet24.si

Brigadir Boštjan Močnik: »Kdo pa bo pomagal, ko...

pgd-križe, pgd-tržič, požar-sebenje Svet24.si

Foto: Zagorela hiša v občini Tržič

1715253201-dsc9430-01-1715253168875 Necenzurirano

Ukradeni otroci: kako je Matej Tonin sunil delo ...

anze logar pl3 Reporter.si

Anže Logar izzval Janšo: »Pripravljen sem na ...

maribor af Ekipa24.si

Sol na ljubljanske rane! Ste videli, kaj so ...

meghan-markle-naj-bi-za-svoje-storitve-računala-ogromno Odkrito.si

“Meghan Markle je pohlepna!”

doncic 11 Ekipa24.si

Ni videti dobro! Dončića posneli, ko je korakal ...

nu
nu
5 21.03.2022 07:52:01

Ne samo Maribor, na Mateja Juga so jezni tudi pri Domžalah: Izkazuje AROGANCO, ni prvič, da ...

alesfevzer.com
Matej Jug je razjezil tudi Domžalčane.

Okrog sodnika Mateja Juga se v zadnjem času dviguje ogromno prahu. Najprej so bili nanj besni Mariborčani, ki jih je delivec pravice povsem iz tira vrgel na tekmi z Bravom. Tisti tekmi, v kateri je potem prišlo do neljubih dogodkov, ko je eden od navijačev zalučal trd predmet v Jugovega pomočnika Tomaža Černeta. Vijoličasti so bili najbolj besni, ker Matej Jug v sodnikovem podaljšku ni dosodil najstrožje kazni v njihovo korist, potem ko je po strelu Ognjena Mudrinskega žoga v roko zadela kapetana Brava Martina Kramariča.

Včeraj je bil Matej Jug skupaj s svojimi pomočniki znova na delu. In tudi tokrat je poskrbel za kar nekaj jeze, tokrat so bili nanj besni Domžalčani. Dejan Djuranović je prejel rumeni karton, besnel je tudi športni direktor Matej Oražem. Oba je zmotil gol Olimpije, ko je Ivan Prtajin na hitro izvedel podajo iz avta, toda to je storil precej bližje domžalskim vratom, kot bi moral. Okroglo usnje je namreč igrišče zapustilo vsaj kakšnih 10, 15 metrov bližje sredini igrišča ...

"Škoda, da se je zgodila takšna zadeva, ki nas je vrgla iz ritma, ki je dala nasprotniku prednost. Mislim, da ni nič narobe, če rečem, da je prvi gol dosežen nepravilno. Sodniki nam vedno govorijo, da ne smeš pridobiti prednosti pri prekinitvah. Olimpija je dosegla zadetek iz očitno pridobljene prednosti ob izvajanju avta. Obrazložitev sodnika je bila, da je bil avt pravilno izveden. Ne oporekamo temu, da je bil avt pravilno izveden. Pritoževali smo se nad tem, da je bil avt izveden kakšnih deset metrov bližje našemu golu, kot bi moral biti. S tem so Ljubljančani pridobili prednost in so lahko izvedli protinapad ter potem zadeli. Ta gol jim je zadostoval za točko, nam pa, da nismo zmagali," je po tekmi na novinarski konferenci dejal trener Domžal.

dejan djuranovic
alesfevzer.com
In na vprašanje, kaj mu je, ob prejetem rumenem kartonu, dejal Matej Jug, dodal: "Nikoli ne komentiram sodnikov, vsem se dogajajo napake. A najmanj, kar bi pričakoval, je, da sodnik prizna napako, da pove, da je v tistem trenutku morda drugače videl ali kaj podobnega. Ne pa, da sodnik izkazuje aroganco. To sodnikom zares ne gre na čast. Ni prvič, mi moramo s tem živeti, ob tem smo nemočni." 

Po tekmi se je na svojem Twitter profilu oglasil tudi športni direktor Matej Oražem. "Znova slabo sojenje in hude napake. Iz kroga v krog, iz sezone v sezono. Spet Ljubljančani na tekmah Olimpije. Seveda odgovarjal ne bo nihče, saj še nikdar ni. Vse, ki delujemo v nogometu, pa nas je zaradi tega lahko krepko sram, saj sami dopuščamo tako izživljanje," je zapisal snovalec kadrovske politike ob Kamniški Bistrici. 

Članki iz rubrike