Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
ro
ro
23.02.2022 09:48:42
Deli članek:

PREKINITEV pogodbe v Celju! Kdo bo prevzel ŠTEVILKO 10?

alesfevzer.com

Še en kadrovski premik v knežjem mestu.

Celjani so bili na 'zimski tržnici' nadvse dejavni, v svoje vrste so privabili lepo število novih igralcev. Kakopak ni šlo niti brez odhodov, po drugem spomladanskem krogu se je zgodil še eden. Na stadionu Z'dežele so se za sporazumno prekinitev sodelovanja dogovorili s Kevinom Žižkom, ki ga ni bilo v načrtih Simona Rožmana, 23-letni napadalec je imel pogodbo podpisano do 30. junija 2024. Pogovori o pogojih ločitve zato bržčas niso bili preprosti, toda naposled so bili uspešni.

Kevin Žižek, ki se je v knežje mesto preselil iz Fazanerije, sicer že jeseni ni bil v ospredju. V prvenstvu je zbral zgolj sedem nastopov, na igrišču je preživel 109 minut, dve tekmi je odigral v pokalnem tekmovanju, med strelce se ni vpisal. Zdaj že nekdanji član celjskega prvoligaša je imel dres s številko 10 in pričakovati je, da številka, ki ima v nogometu posebno veljavo, ne bo ostala nezasedena. Kdo jo bo prevzel?

Pogovori o prekinitvi sodelovanja po naših informacijah potekajo tudi z Žanom Benedičičem, ki ima pogodbo do konca sezone.

alesfevzer.com