krek Svet24.si

Krek je vzrok za nizko precepljenost našel v ...

Robert Golob Svet24.si

Golob odločno zavrnil možnost sodelovanja z ...

sergej racman Svet24.si

Grozi mu dolgoletni zapor, z igralnico pa služi ...

milan kucan pl2 Reporter.si

Milan Kučan: V zgodbo o malem in hudobnem palčku...

dražgoše Necenzurirano

Resnica o Dražgoški bitki #kolumna

pavec Njena.si

Hčerka Janija Pavca skočila v pevske vode

doncic  1 Ekipa24.si

Dončić ukradel žogo, zadel in postal TARČA ...

STA
STA
0 13.01.2022 14:29:01

NAVIJAČI OLIMPIJE, pozor! Direktor zmajev napovedal, kaj se bo ZGODILO POLETI!

alesfevzer.com
Nova vodstvena garnitura nogometnega kluba Olimpije se po prevzemu od prejšnjega lastnika Milana Mandarića ni veliko oglašala.

Prvih mož kluba ni bilo niti na uvodni predstavitvi ekipe, zdaj pa je direktor kluba Igor Barišić vendarle spregovoril za Delo, v pogovoru pa dejal, da je finančna struktura pokrita.

Tako ni nevarnosti, da klub ne bi pridobil licence za nastop v Prvi ligi Telemach v naslednji sezoni. "Imamo dolgoročen načrt, prišli smo za daljše obdobje. Odločili smo se, da ne bomo zapravljali za drage igralce, ampak bomo denar raje namenili v temeljito prenovo mladinskega pogona," je Delu zatrdil poslovnež, ki je v Nemčiji delal v avtomobilski industriji za Daimler in Porsche.Barišić je potrdil, da je novo vodstvo poravnalo nekaj sto tisoč evrov dolgov, poravnali pa bodo tudi vse obstoječe obveznosti. "Najpomembnejše je, da smo uredili vse zaplete, zaradi katerih predsednik še ni bil uveden v register društva, in ki so nam omejevale pravno in dejansko sposobnost upravljanja. Šlo je za manjše podrobnosti, urejanje potnega lista, zdravstvenega kartona in drugo. Mislim, da bo že ta teden vse, kot bi moralo biti. Licenca ni vprašljiva," je prepričan Barišić, ki je potrdil tudi manjše težave z izplačili plač, ki pa so jih rešili.

Natančnega letnega proračuna Barišič ni izdal, dejal je le, da bo znašal nekaj milijonov evrov. V klubu bodo delali na znižanju stroškov na različnih področjih. "Zagotovo bomo več vlagali v kakovost in manj v številčnost. Uslužbencev bo manj," je dejal 42-letni Münchenčan, ki je tudi predstavil cilje ekipe: "Evropa je naš minimalen tekmovalni cilj, napadali bomo naslov prvaka, četudi pa bi nam spodrsnilo, se ne bi nič spremenilo. Šli bomo naprej, na vsak način se bo za vse nas in Olimpijo poleti začelo novo štetje. Njena podoba bo odtlej povsem drugačna."

Članki iz rubrike