sekolar, mizna krožna žaga Svet24.si

Zaradi nove omrežnine gospodarstvo na okope, ...

traktor Svet24.si

Tatvina traktorja - pozor, pomagajte najti tatu

robert fico Necenzurirano

Slovaški atentat in Slovenija: nasilje se vedno ...

jure bracko evita hanzic zvezdana lubej mediaspeed Reporter.si

Pravnomočno poražena NKBM: šlo je za tipično ...

nika vodan af Ekipa24.si

Uau! Bi jih prepoznali? Slovenske junakinje zime ...

Kate se je odločila, da bo okrevala na res rajskem otoku Odkrito.si

Kate Middleton - okreva "skrita v raju!"

luka doncic pljunil Ekipa24.si

Kaj? Luka Dončić je v neposrednem prenosu med ...

nu
nu
4 08.01.2022 10:46:53

BOMBA iz Fazanerije! Ljubljenec navijačev SE POSLAVLJA! Človek, ki je OSMEŠIL angleške zvezdnike ODHAJA V ...

alesfevzer.com
Amadej Maroša odhaja na Ciper.

"Najboljši strelec čarno-bejlih v novejši zgodovini se odpravlja v tujino. Po opravljenem zdravniškem pregledu in podpisu pogodbe bo postal nov član ciprskega prvoligaša AEL Limassol," so zapisali na spletni strani aktualnih slovenskih prvakov. Od Fazanerije se poslavlja Amadej Maroša, ki je v dresu Mure na 204 uradnih tekmah prispeval 88 zadetkov, v zgodovino slovenskega nogometa pa bo za vse večne čase ostal zapisan tisti, s katerim je na Ljudskem vrtu potopil barko angleškega velikana Tottenhama.


»Za nami je eno izjemno obdobje, eno popotovanje od tretje lige do Konferenčne lige. Vesel sem, da sem rasel skupaj z Muro in bil zraven ob največjih uspehih kluba. Vsi ti uspehi mi bodo za vedno ostali v spominu. Toda vsaki zgodbi pride konec in tukaj se končuje tudi moja skupna pot z Muro. Vsaj za zdaj. Mislim, da je prišel pravi čas, da storim korak naprej v karieri. Odločitev ni bila lahka, a želim se preizkusiti tudi na tujem. Hvala vsem v klubu, ki so vseskozi verjeli vame, hvala navijačem, Black Gringosom in ostalim, ki so nam vedno stali ob strani. Res je, da odhajam iz Mure, a seveda bom ostal njen velik navijač. Hvala za vse,« je za klubsko stran povedal 27-letni napadalec.

Prestop bo uradno potrjen, ko 27-letni napadalec opravi zdravniški pregled in podpiše pogodbo, kar naj bi se zgodilo v prihodnjih dneh.

Članki iz rubrike