Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
rb
rb
07.01.2022 10:41:15
Deli članek:

Slovenski prvoligaš kadruje: Nova moč iz DINAMA in PORTUGALSKI DVOJEC

V nadaljevanje sezone v močnejši zasedbi.

Do zdaj sta se v igralski zasedbi Kopra pripetili dve spremembi. Darko Ilieski se je odpravil novim izzivom naproti, Luka Šušnjara je prva zimska okrepitev, spremembe se bodo dogajale tudi v prihajajočem obdobju. "Ekipo želimo nadgraditi. S prihodom Luke Šušnjare smo uresničili željo o krilnem napadalcu, namen imamo v svoje vrste privabiti še 'štoperja' ter dva vezista; enega bolj obrambno usmerjenega, drugega bolj napadalno. Potekajo pogovori v tej smeri, imena bomo razkrili v prihodnjih dneh," pravi predsednik Ante Guberac.

Neuradno smo izvedeli, da naj bi bila blizu prihoda v Koper dva portugalska igralca, bojda je tik pred vhodnimi vrati 22-letni Marko Đira, ki bi imel status posojenega igralca zagrebškega Dinama. V jesenskem delu prvenstva je branil barve Lokomotive, kjer je v šestih tekmah na igrišču preživel 224 minut.
V klubu dodajajo, da uvodni dnevi treningov pod vodstvom Zorana Zeljkovića potekajo brez Kaheema Parrisa in Ivana Novoselca, ki sta zbolela, že dolgo sta odsotna Renato Simić in Luka Kambić, ki je po poletni operaciji kolena vse bližje vrnitvi na igrišče in debiju v rumeno-modri opravi, vendar še vedno vadi samostojno.