sveča Svet24.si

V hudi nesreči pri Jesenicah umrl 25-letni voznik

evropska unija, evropske volitve Svet24.si

Dolgoletni evropski komisar opozarja na nujne ...

1711376183-dsc0361-01-1711376151675 Necenzurirano

Direktorju bolnice so morali podrejeni delati ...

jankovic praznik ljubljane Reporter.si

Poglejte, kdo vse se je prišel poklonit ...

jordan cigara Ekipa24.si

Pa to je noro! Neverjetna vila Michaela Jordana, ...

Barron pred nekaj meseci .. Odkrito.si

Barron Trump - Za to je zaslužna slovenska kri!

kolesarska dirka gvatemala Ekipa24.si

Noro! Ali je namerno zrušila kolesarja kot v ...

ue
ue
0 17.12.2021 12:20:05

UH! VELIKANSKO PRIZNANJE za zvezdnika MURE! CMOK V GRLU in rdeče oči, ko ti napišejo na tak način... (foto)

Reuters
Nogometaši sodijo med najbolj priljubljene športnike na svetu. Zelo podobno je tudi v Sloveniji, posebej v bolj nogometnih okoljih...

Pa pojdimo lepo po vrsti! Ob tem, kar smo videli, lahko vidimo, koliko nogometni klub Mura pomeni v Prekmurju, Pomurju... Ne samo, da vsi navijajo za črno-bele, mnogi že... 

In, če nadaljujemo... Drugi razred osnovne šole nekje v Prekmurju. Naloga... Za domačo nalogo naredite plakat o nekem človeku, ki ga vsi poznajo. In koga izbere povprečen drugošolec? Ja koga drugega kot nogometaša Mure. Kateregakoli! Njega zagotovo poznajo vsi. In res. Potem pa naloga, ki jo drugošolec prinese učiteljici!

drugi razred

Plakat, velik plakat o Žanu Karničniku, nogometašu Mure in novopečeni slovenski reprezentant. Treba je priznati, da se je drugošolec (ali drugošolka) zelo potrudil, da izbrska vse podatke, poleg tega pa mora biti dober opazovalec. Mi namreč sploh nismo opazili, tako kot je stvaritelj plakata, da ima Karničnik lepotično piko ob levem očesu. 

Vsekakor dokaz, da so nogometaši Mure glavne 'face' v Prekmurju in tudi dokaz, kako pomembni so uspehi Mure oziroma prekmurskega nogometa za vse prebivalce Pomurja. Mura v deželo ob reki Muri prinaša optimizem in vero v to, da se s trdim delom da uspeti, ne glede na to od kod prihajaš. Zato še enkrat poklon črno-belemu klubu in vsem ljudem okoli njega za njihove uspehe - pretekle in prihodnje.   

Značke: mura, zvezdnik

Članki iz rubrike