kustec jansa vlada Svet24.si

Janševa vlada nad znanost: priča smo "novemu ...

vasle Svet24.si

Primer Vasle: Pes, ki laja, tudi joče

Marjan Šarec Svet24.si

Šarec o sodelovanju z Golobom: O »raznih paketih...

janez jansa ek Reporter.si

Janševemu človeku je spodletelo in Janša ni ...

Rok Snežič v DZ Necenzurirano

Rok Snežič o Dijani Đuđič in denarju za SDS: ...

daniel-granja Njena.si

Ljubezen na vasi: Videz vara, poraščeni Daniel ...

porzingis Ekipa24.si

Brez USMILJENJA: Dončićev soigralec prejel kazen...

nu
nu
1 05.11.2021 12:11:33

Milan MANDARIĆ se tudi uradno poslavlja, za konec pa je še enkrat OSTRO UDARIL: '20 milijonov evrov za to ..."

alesfevzer.com
Oglasil se je Milan Mandarić.

Dvomov in ovir ni več. Oglasil se je Milan Mandarić in razkril, da je Olimpijo tudi formalno predal novemu lastniku, direktorju Adamu Deliusu. Tako je Mandarić tudi uradno postal preteklost ljubljanskega kluba, ob svojem sporočilu slovesa pa je še enkrat več poskrbel za nekaj kontroverznih besed.

Njegovo sporočilo objavljamo v celoti in brez popravkov:

"V zadnjih dneh se je v nekaterih medijih pojavilo veliko ugibanj in nepreverjenih trditev, ki delujejo zavajajoče in povzročajo napačno sliko v javnosti o poslu, ki je povezan s prodajo Olimpije. Nekatere neresnice in zavajanja so šla čez vse meje dobrega okusa, zato sem dolžan javnosti posredovati prave informacije o zaključku tega posla Po skupščini športnega društva NK Olimpija, ki je bila izvedena 19.10.2021 je ostalo le še nekaj odprtih zadev, ki jih je bilo potrebno urediti, zato sva se z gospodom Adamom Deliusom znova sestala v sredo 3. novembra.


Na tem sestanku sva dogovorila na kakšen način bodo uporabljena sredstva, ki so jih novi lastniki vplačali kot kupnino na račun pri notarju in s tem sva odpravila še zadnje ovire na prevzemni poti.

Sam sem se pri tem ravnal odgovorno in v skladu z mojimi obljubami, da se iz tega denarja najprej poplačajo vse terjatve, ki jih ima NK Olimpija, da bo klub, po mojem odhodu, razbremenjen vseh dolgov, tudi mojega vložka vrednega več kot 20 milijonov evrov. Temu sem podredil vse druge poslovne motive, tudi izplačilo dela kupnine, ki gre na moj račun in bo zadnji izplačan. Z gospodom Deliusom sva se o vseh podrobnostih sporazumela, podpisan je bil aneks k pogodbi in moja obljuba je s tem v celoti izpolnjena.

NK Olimpijo sem s tem dokončno, tudi formalno, predal v roke novemu lastniku in prihodnost Zmajev je sedaj izključno v rokah novega predsednika in njegovih sodelavcev. Gospodu Adamu Deliusu se zahvaljujem za korekten odnos in mu želim veliko športnih in poslovnih uspehov pri vodenju največjega slovenskega nogometnega kluba. Nogometnemu klubu Olimpija želim še dolgo uspešno prihodnost, vsem ljubiteljem nogometa v Ljubljani in Sloveniji pa veliko športnih užitkov na Stožicah.

Milan Mandarić"

Članki iz rubrike