sekolar, mizna krožna žaga Svet24.si

Zaradi nove omrežnine gospodarstvo na okope, ...

traktor Svet24.si

Tatvina traktorja - pozor, pomagajte najti tatu

1715949373-dsc06037-1715949336712 Necenzurirano

"Ne morem izključiti, da so na uradu vzporedno ...

jure bracko evita hanzic zvezdana lubej mediaspeed Reporter.si

Pravnomočno poražena NKBM: šlo je za tipično ...

viola Ekipa24.si

Diverzantska akcija: Viole v Ljubljani napadle ...

skrito-v-raju Njena.si

Skrito v raju: Renato šokiral z maščevanjem

Scheffler 23 pm Ekipa24.si

Številka ena na svetu v lisicah! Ne boste ...

ro
ro
1 01.11.2021 17:23:27

BOMBA IZ FAZANERIJE, ki bo NAVDUŠILA navijače MURE. 'Najboljše še prihaja,' pravi GLAVNI IGRALEC zgodbe

Aleš Cipot
Obljubil je nadaljnjo zvestobo črno-belim.

Po nedeljskem razočaranju zaradi poraza v Celju so navijači Mure dočakali informacijo, ki jim bo gotovo polepšala dam. Iz Fazanerije so sporočili, da so se z Matkom Obradovićem dogovorili za novo pogodbo, sijajni vratar in eden od stebrov ekipe je črno-belim obljubil zvestobo vse do 31. decembra 2025, zdajšnja oziroma prejšnja bi mu potekla 30. junija 2022.

Dalmatinski vratar se je k črno-belim preselil v sezoni 2018/19 in je vse od takrat nepogrešljivi člen čete Anteja Šimundže, do zdaj je zbral 122 nastopov; 99 v 1. SNL, 7 v pokalnem tekmovanju in 16 v Evropi. V sezonah 2018/19 in 2020/21 je bil izbran v najboljšo enajsterico prvenstva, s Sobočani se je veselil tako naslova prvaka kot pokalne lovorike.

"Matko je že od prvega dne, odkar je prišel v Muro, pokazal ogromno mero profesionalnosti. Z nami je bil ob vseh največjih uspehih, velikokrat je bil tudi tisti, ki je z obrambami vlekel ekipo naprej. Svojo pripadnost klubu je pokazal že večkrat, nov dokaz je tudi podaljšanje pogodbe. Verjamem, da bo svoje delo med vratnicama še naprej opravljal tako dobro, kot do zdaj. Ob tem verjamem, da bo tisti, ki bo vodja v slačilnici in jo držal skupaj," je ob podpisu pogodbe dejal športni direktor Denis Rajbar.

"Presrečen sem, da sem se s klubom uspel dogovoriti o podaljšanju pogodbe. Vsi vedo, kaj čutim do Mure in kako se počutim v Murski Soboti. Od prvega dne, ko sem prišel, sem čutil veliko podporo kluba, navijačev in vseh okoli kluba. Verjamem, da sem se skupaj z ekipo in doseženimi rezultati oddolžil za podporo. Verjamem v klub in moštvo, da smo sposobni ponoviti dobre rezultate iz preteklosti in to je bil eden od razlogov, da ostanem. Nismo še rekli zadnje. Verjamem, da najboljše še prihaja," pa je pristavil glavni igralec zgodbe Matko Obradović.

rajbar obradovic
Matko Obradović je podaljšal pogodbo z Muro.
FB Nogometna šola Mura

Članki iz rubrike