denar, bankovec, 500 Svet24.si

V Sloveniji na pozabljenih računih 19 milijonov ...

20180703-00871491 Svet24.si

Janša si je z milijoni zagotovil njegovo podporo,...

karin1 Svet24.si

Je ženskam v igralskem poklicu težje kot ...

ivo hvalica pl1 Reporter.si

Poslanska legenda Ivo Hvalica o "agitpropu" ...

Necenzurirano prenos Necenzurirano

Bodoči šef Luke Koper pomagal prijatelju v ...

Sašo Dolenc podcast Odkrito.si

PODCAST ODKRITO.SI: S Sašom Dolencem o tem, zakaj...

masle padec Ekipa24.si

ZMRAZI DO KOSTI! Slovenski skakalec utrpel ...

nu
nu
1 28.10.2021 11:18:33

Novi PREDSEDNIK, nov pristop! Po izpadu iz pokala je sledila ... NAGRADA?! To je sporočilo, ki močno odmeva!

Profimedia
Novi predsednik Olimpije z zanimivim sporočilom.

Olimpija je četrtfinalnem pokalnem obračunu morala priznati premoč Kopru, ki je po golu Kaheema Parrisa slavil z 1:0. Po Muri so se tako tudi Ljubljančani poslovili od boja za to lovoriko, naslednje jutro pa se je z zanimivim sporočilom oglasil novi predsednik Adam Delius. Če smo bili pri Milanu Mandariću vajeni ostrih izjav za javnost, v katerih je velikokrat glasno kritiziral, pa je nemški poslovnež ubral drugačen pristop. Zahvalil se je navijačem in jim za nagrado za zvestobo ponudil prost vstop na prvoligaško tekmo z Bravom. 

Njegovo sporočilo vam posredujemo v celoti in brez popravkov: 

Hvala, Ljubljana! Hvala vsi navijači Olimpije!

Želeli smo si več, verjeli smo v polfinale pokala. Žal se ni izšlo po naših željah, toda ekipa je dala vse od sebe. Nogometaši so se borili po najboljših močeh in pustili srce na igrišču. A včasih je treba tekmecu priznati premoč. Mi smo mu jo tokrat, vendar se bomo vrnili še močnejši.
Ob tem bi se želeli zahvaliti vsem, ki ste nas podprli na pokalni tekmi s Koprom. Več kot 1500 se vas je zbralo v Stožicah, vsi skupaj pa ste pripravili imenitno vzdušje. Ponosni smo na to, da imamo takšne navijače! Zato hvala, Ljubljana! In hvala vsi navijači Olimpije!

Ker se vam želimo še dodatno zahvaliti za obisk in podporo na pokalni tekmi, vam sporočamo, da vam bomo tudi v soboto na prvoligaškem mestnem obračunu z Bravom omogočili prost vstop na tribune stadiona v Stožicah. Naj bo to znak naše iskrene zahvale za vaš pokalni odziv, naj bo to seveda tudi sporočilo, da smo lahko le skupaj dovolj močni in predvsem najmočnejši!Verjamemo, da nas boste zopet podprli, verjamemo tudi, da bomo z roko v roki premagali Bravo in prišli do nove pomembne zmage na poti do cilja, h kateremu stremimo vsi. Do cilja, ki je povsem jasen: vrniti Olimpijo tja, kamor sodi. Na vrh.

Še enkrat več pa – hvala, Ljubljana! Hvala vsi navijači Olimpije!

Eno življenje, ena ljubezen. Olimpija Ljubljana!

Članki iz rubrike